Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, PiotrWie napisał:

Czyżby benzyna ekstrakcyjną nie była związkiem chemicznym?😀

Rower myje wodą, z myjki cisnieniowej. Benzyny używam tylko na serwisie. Używanie benzyny (czyjakiejkolwiek z chemi rozpuszczalnej smary) na rowerze który ma być później jeżdżony to słaby pomysł.

• +1 pomógł 1
Napisano
14 godzin temu, kazafaza napisał:

Miernik i kapsel, produkcja krajowa z nierdzewki. 

IMG-5964.jpg

Gdzie można takie dobra kupić? Widziałem tą miarkę już kiedyś na FR ale google nie znajduje ani strony producenta ani sklepu 😕

• +1 pomógł 1
Napisano

Proces zamawiania niecodzienny, warto jednak zaufać, solidna firma. 

• +1 pomógł 7
Napisano

Jedno z najlepszych narzędzi jakie mam, naprawdę aż dziw bierze, że musi to skrobać w Polsce jakiś człowiek który wie jak to powinno wyglądać.

Napisano

Przyszedł następca wysłużonej Prox Vega. Zobaczymy jak to się sprawdzi. Przy okazji chciałem sobie życie ułatwić i zainstalowałem na swoim Karoo apkę od lenne0815 żeby przednią EVO1700 kontrolować z poziomu komputerka. Niby apka działa ale średnio mi to leży i chcąc wrócić do oryginalnego rozwiązania okazało się, że przycisk na obudowie nie przestał reagować i lampką można sterować tylko przez apkę - no... nie polecam.

Dodatkowo zobaczymy co to za hype na wentyle od BBB - nie powiem wyglądają całkiem, całkiem...

IMG_20260716_154341690_HDR.thumb.jpg.9b9cf8618e7b73d1d8d421266902f6dd.jpg

• +1 pomógł 8
Napisano

@marcesco więc tak. Mam 176 cm i 80kg. Mam YKYW w rozmiarze M i L. Oba są wygodne :D Większe ciut mnie kompresują, ale szczerze to nie widzę różnicy większej. Oba są ok. W przypadku ASSOSa Mile GT miałem L i tutaj na 100% mniejsze byłyby za małe. Podobnie w Castelli mam L i w mniejsze bym nie wlazł. 

• +1 pomógł 1
Napisano

@marcesco 182 ku gwiazdom  , 84 " kwintala" jeszcze żywej wagi 😉 i  kupiłem  XL  rozmiar EU .  Kompresja taka w sam raz . Jedyny mankament to wszycie wkładki oraz  to z czego została wykonana.    Mój elaborat   na temat tych gaci w wyśmiewanym 😉 wątku o kaskach 🤣.

• +1 pomógł 1
Napisano

Kryptotale Enduro Fr ultra soft  i Re soft po 40 Euro sztuka - w ramach promocji na festiwalu Glemm Ride w Hinterglemm (bracia Godziek byli i pięknie skakali : ) ) - córka zadowolona. Instalacja była dziwna - opony na weszły bezdętkowo wręcz magicznie (przy powolnym pompowaniu podłogową pompką przez zaworek) ale potem jedno koło ciekło przez szew obręczy (z maxisami było OK), nie chciało się uszczelnić i trzeba było kombinować (hint - lakier do paznokci).

To tydzień temu, bo przez urlop nie zaglądałem do netu poza mapami, więc na zdjęciu już w testach.

IMG_1467.jpeg

• +1 pomógł 6