KSikorski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 13 godzin temu, kazafaza napisał: Pierworodny mnie wkurzył. Kilka dni temu poskładaliśmy 29era po tym jak połamał drugą ramę 26”: Przed chwilą wrócił z buta. Jeśli w pół roku załatwia trzy ramy to nastepną ogarnie sobie sam. Może wytrzyma dłużej… p.s.: na ramie była wlepa CONstruction a nie DEstruction! Hm, czy to był Trek? 😉 Cytuj
kazafaza Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, zekker napisał: Może czas dać porządną, co wytrzyma skakanie, czy na czym tam je rozwala. Też przeszło mi to przez myśl, muszę przyznać @KSikorski: haha, no nie, a żeby było weselej nadal dojrzewa w tym samym kartonie w którym przyjechał. Drugorodny uwielbia swego G. F. Mullet i na razie nie chce się przesiadać na 29era. Cytuj
Greg1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, JWO napisał: A to sa jeszcze liczniki bez polaczenia z chmura? A widziałeś połączenie z chmurą po kablu? 🤣 1 Cytuj
kazafaza Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Mój ma połączenie z chmurą jak wyprowadzam go z ciemnicy, pod warunkiem odpowiedniego zachmurzenia oczywiście: Cytuj
JWO Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, Greg1 napisał: A widziałeś połączenie z chmurą po kablu? 🤣 Cytat Mój ma połączenie z chmurą jak wyprowadzam go z ciemnicy, pod warunkiem odpowiedniego zachmurzenia oczywiście: A co to? Wyprzedaz w muzeum rowerow byla? Cytuj
kazafaza Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Spieszmy się kochać retro rowery tak szybko rdzewieją Zostaną po nich luty i licznik głuchy… Cytuj
kaido2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, kazafaza napisał: Mój ma połączenie z chmurą jak wyprowadzam go z ciemnicy, pod warunkiem odpowiedniego zachmurzenia oczywiście: I nie wygląda na ruski W połączeniu z zegarkiem mechanicznym Wostok, pozwalał mi oszacować średnią prędkość( na odcinkach treningowych ) 1 Cytuj
Sansei6 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Oczywiście, że prowadzę zapiski, zabezpieczenie stanu licznika i dokonanych przy tym czynnościach tylko bardziej analogowo, odręcznie, taki kiedyś przykład Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi