Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dla mnie camelback chill z ustnikiem kupionym od myfriendatonga.

Swoją drogą 0,5L ma wystarczyć? W tym sezonie zakładam drugi koszyk i będę ze sobą zabierał 1,5l - a i tak bez tankowania się pewnie nie obejdzie. Ludzie pijta wodę!

Napisano

Czekałem na bezprzewodową sztycę od BikeYoke, ale wszystko wskazuje, że albo jej w ogóle nie będzie, albo z bardzo sporym opóźnieniem, dlatego zdecydowałem się jednak na brzydala od SRAM, dziś przyszła, zamontowana i przetestowana, bardzo fajnie działa, wersja 175 mm. Kontroler dokupiłem na rynku wtórnym, ten nowy jakoś mi nie pasuje. 
20250426-122507.jpg

• +1 pomógł 1
Napisano
W dniu 25.04.2025 o 15:05, Mandoleran napisał:

image.png.5dddfb7d630c9b71c8d0ec6f76c5166b.png

Właśnie dotarł, jutro open :) 

I poskładany :)

image.png.bcea84b01097bc55b95bfebdd43a1ba9.png

image.png.b706a6e25adffea7a5da4e205fb2bda4.png

image.png.29cd5b20653d14b658ef7c895fd287c6.png

Model Roadlite7. W sam raz na dojazdy do pracy i po piwo :D . Miał być generalnie elektryk Roadlite ONfly, ale po przeanalizowaniu jednak niepotrzebny, jeszcze nie ten czas na elektryfikacje :)

• +1 pomógł 9
Napisano (edytowane)
W dniu 25.04.2025 o 23:07, wr81 napisał:

@Pioter02 Ja co do koszyka to wybrałem model Cannibal, łatwiej się wsadza bidon i siedzi potem pewnie.

Głupoty gadasz 😜 albo jeździsz tylko po szutrach, ja w górach notorycznie gubiłem bidon z Elite Cannibal XC, wymieniłem właśnie na Custom Race + i jest OK. Nie byłem jedyny kto miał problemy z Cannibalem...

@Pioter02 także zależy gdzie chcesz jeździć, na gravel Cannibal pewnie OK, ale już na Superflow na Rychlebach była kicha. Także do MTB ja zdecydowanie odradzam...

Edytowane przez kamfan
  • +1 pomógł 1
Napisano

Odkupione z nieudanego projektu - klameczki BR-820 i przerzutka RX-822. Zaciski RX-400 niby nie z tej bajki ale się przydadzą się. Wszystko - co prawda lekko używane - ale taniej niż jedna nowa klamka....

image.thumb.jpeg.d1567e4e09902e573103a44090df3fa5.jpeg

• +1 pomógł 5
Napisano

@RabbitHood trzeba trzeba pić, ale na 2/3h jak zazwyczaj jeżdżę myślę że pół litra starczy. 
Zresztą nie po to się odchudza rower o gramy, żeby potem załadować półtora litra wody ;) 

zamówiony Custom Race Plus i Podium dirt