Skocz do zawartości

[wydarzenie] Volt 1.0 - czyli pojeździmy z prądem po Górach Świętokrzyskich

Adam LSTR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani - w tym rokku ruszam z eventem, dla rowerowo - elektrycznych pasjonatów. Odkąd dosiadłem elektryka, zauważam, jak bardzo ten "typ" rowerzystów jest pomijany i piętnowany. Bardzo chciałbym to zmienić i poznać ludzi, którzy podobnie traktują rower. 

Jakby to miało wyglądać?

Data: 17 Sierpnia 2024

Miejsce spotkania już mam

https://www.facebook.com/uroczysko.borkow

Technicznie:

Można wpaść i wychillować wspólnie w określony weekend, a można także wziąć udział w przejeździe rowerowym. 

Zapisy na przejazd przez specjalny panel  - Wpłata 70zł.

Kwota wpisowego dotyczy tylko udziału w przejeździe Rowerowym organizowanym w dniu Eventu. Zawodnicy na własną rękę rezerwują sobie noclegi w miejscu Startu.

KLASA TURYSTYK przeznaczona jest dla rowerów trekkingowych i biegnie w 90%drogami asfaltowymi. Dystans około 90km

KLASA OFFROAD to wytyczony ślad w terenie, gdzie główną nawierzchnią są szutry i piaski. Mogą zdarzyć się odcinki o stromym nachyleniu, czy terenowe single. ok 70km 

Trasa? Dostajecie ją na gps/ smartfon
Na mecie medal pamiątkowy i ognisko

event mam już na fb   https://fb.me/e/1hTLpsK1e

Pytajcie a będzie Wam odpowiedziane!

Dwie kategorie  do wyboru:

Napisano

"czyli mamy Ci zaplacic 70zł aby móc się przejechać jakąś trasą" - nie chcę być uszczypliwy, ale na takiej zasadzie działa większość eventów sportowych:) Płacisz wpisowe, ktoś organizuje coś, załatwia medale, jakieś Izo na start i piwko na mecie do tego  kilka pozwoleń itd. 

"Medal za przejazd? To zawody? " - raczej forma rajdu. Przy rowerach elektrycznych klasyfikacja by nie miała sensu, więc jest to raczej forma wspólnej jazdy, integracji i fajnego spędzenia czasu ze znajomymi, a do tego przejazd jakieś ognisko i medal pamiątkowy za spot;)

Napisano

startując kiedyś w górskich maratonach wiedziałem za co płacę, cała organizacja, pozwolenia, opieka medyczna, ratownicy medyczni na trudnych górskich zjazdach, trasa oznakowana, bufety w kilku punktach na trasie i tak można by wymieniać. Tu widzę opłatę za możliwość przejechania się jakąś trasą. Jakieś trasy to można sobie znaleźć obecnie w wielu apkach do tego służących. Cena spora jak za możliwość się przejechania.

Napisano
2 godziny temu, Adam LSTR napisał:

to raczej forma wspólnej jazdy, integracji i fajnego spędzenia czasu ze znajomymi, a do tego przejazd jakieś ognisko i medal pamiątkowy za spot;)

Integracja ? Gorzej jak zjedzie się jakiś patologiczny element i cały czas będzie trzeba stawać na piwko 😆

Napisano

Organizuję przejażdżkę u mnie po lesie. Cena mocno konkurencyjna .....jedyne 50 zł . W cenie darmowe piwo i podziwianie panoramy Tatr.😉

Napisano

@Rumcajs. Po założeniu karty stałego klienta i akceptacji wszystkich zgód marketingowych  " łoscypek bydzie bez dutków" A specjalnie dla Rumcajsa będzie tyz słowacka czosnkowa.

Napisano

Kochani zelektryzowani - pierwszy taki event robię elektryczny.

Co do zapewnionych "grantów" to w pakiecie powinnno się znaleźć coś więcej niż tylko uścisk dłoni.

Zawodnik dostaje:

W pakiecie na starcie izotonik

Medal pamiątkowy na mecie

Piwo finishera na mecie

Kiełbaskę + ognisko:)

20 godzin temu, pecio napisał:

Organizuję przejażdżkę u mnie po lesie. Cena mocno konkurencyjna .....jedyne 50 zł . W cenie darmowe piwo i podziwianie panoramy Tatr.😉

Najs;) Jak dodasz koszt wyprodukowania medalu wyjdzie ci to co u mnie;)

Napisano

a jest opcja bez medalu w niższej cenie? w dzisiejszych czasach gdzie stawia sie na eko a medal mi jest niepotrzebny z przejażdżki trasy wolałbym aby nie marnować energii na wyprodukowanie dla mnie medalu, uścisk dłoni organizatora na mecie w zupełności mi wystarczy :) A jeszcze fajnie jak by "izotonik" dla rowerów był w postaci możliwości podładowania baterii :D

Napisano
3 godziny temu, Adam LSTR napisał:

Najs;) Jak dodasz koszt wyprodukowania medalu wyjdzie ci to co u mnie;)

Tak na serio to jeszcze mnie nie pogięło ,żeby robić ustawkę i kazać sobie za to płacić. Medale to nie napiszę gdzie mam. Jak zorganizuję wypad  i zapraszam , to  kumplom postawie browca (nie jednego) , zrobię ognicho z żarciem za free i nawet u siebie przekimam.  A witam każdego mile , wszak łączy nas wspólna pasja.

A celebrytów lansujących się na e-bajkach i próbujących przy okazji wypchać sobie kabzę to nie napiszę w jakim mam poważaniu....

Za chwilę ktoś zorganizuje zawody kto szybciej zaspokoi laskę wibratorem. Tak też można.....I będą medale 😁

Napisano

@pecio Zdrowe podejście. Szanuję 😎

A jak mowa o elektryce, Tatrach i czosnkowej, to jedyny prąd jaki przychodzi mi na myśl to... 😆

JELINEK-SLIWOWICA-CZYSTA-BUDZIK-0,7L-45.jpg

Napisano

@KNKS nooo...... jeszcze zdrowsze  😉 podejście do ładowania akumulatorów w łydzie. Jestem za !!!  I w pupie medale jak można tak miło z kumplami czas spędzać.

Napisano

Na tym zapyziałym forum pełnym emerytów lubiących analogi nie znajdziesz poklasku dla organizowania przejazdów wyznaczoną trasą za bagatela 70 cebulionów, oferując je..kasztany izotonik, medal i kiełbasę przy ognisku z majonezem kieleckim:sick:

😉

Napisano
9 godzin temu, Rafał87 napisał:

a jest opcja bez medalu w niższej cenie? w dzisiejszych czasach gdzie stawia sie na eko a medal mi jest niepotrzebny z przejażdżki trasy wolałbym aby nie marnować energii na wyprodukowanie dla mnie medalu, uścisk dłoni organizatora na mecie w zupełności mi wystarczy :) A jeszcze fajnie jak by "izotonik" dla rowerów był w postaci możliwości podładowania baterii :D

Data jest podana, potraktujmy to jako zlot miłośników elektryków. Serdecznie zapraszamy za free;) Wpadaj, baw się i jeździj gdzie chcesz. 

Impreza jest dla każdego, opłata dotyczy tylko samego zorganizowanego przejazdu. Chcesz wpaść na spot - zapraszamy:)

Napisano

To elektryki mają miłośników ? Myślałem, że elektryk to mizerny kompromis wynikający z pewnych uwarunkowań 😅. Poza tym prawdziwi miłośnicy sami się organizują i nie muszą szukać partnerów do integracji na tradycyjnych forach internetowych.

@Sobek82 Kielecki to, według badań, najzdrowszy z majonezów. Tak więc nie narzekaj, będzie na bogato 😆

Napisano

@KNKS jak ktoś  lubi udawać ,że pali  to się zaciąga e-papierosem.

Jak ktoś  lubi udawać ,że śmiga to się szlaja e-rowerem.  Jedno i drugie zabija.😉

Walić majonez , grunt żeby "popychacz" był do kiełbachy w wersji no limit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...