Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pecio Napisano 3 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 3 Czerwca Nowe stanowisko pracy dla stangreta , do nowej kolejnej karocy.😉 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pecio Napisano 3 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 3 Czerwca Takie małe a jaki szatan. Genialne połączenie wszystkich kluczy do obsługi nowoczesnego roweru. Cały warsztat w jednej dłoni. 😉. Poprzednio były albo same imbusy albo torxy. 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ernorator Napisano 3 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 3 Czerwca Prezent dla żony, będzie upgrade Scotta na Di2 15 Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca 1 godzinę temu, pecio napisał: Takie małe a jaki szatan. Genialne połączenie wszystkich kluczy do obsługi nowoczesnego roweru. Cały warsztat w jednej dłoni. 😉. Poprzednio były albo same imbusy albo torxy. Brakuje 6 do osi, więc nie takiego nowoczesnego. Torx 25 do śrub tarcz, a aktualnie przoduje Centerlock Miałem takie narzędzie i prawdę mówiąc, w mojej opinii jest mało użyteczne. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Talrand Napisano 3 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 3 Czerwca Komplet opasek z forumowej rekomendacji, rękawiczki i na szosę i na bezdroża i dziurawe łańcuchy Shimano czekające na dostawę wosku. 12 Cytuj
pecio Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca (edytowane) @Talrand strzel linka do tych opasek . @przecietny.kolarz u mnie 80% śrubek w rowerze to T25. Z kolei Centerlock nie przyjął się w butikowych piastach i tarczach. Edytowane 4 Czerwca przez pecio Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D1ckSteele Napisano 4 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 4 Czerwca Przesiadka z ramy alu na carbon, frameset BMC Teammachine SLR01 MOD V2: 19 Cytuj
Talrand Napisano 6 Czerwca Napisano 6 Czerwca W dniu 4.06.2026 o 14:38, pecio napisał: @Talrand strzel linka do tych opasek . @przecietny.kolarz u mnie 80% śrubek w rowerze to T25. Z kolei Centerlock nie przyjął się w butikowych piastach i tarczach. https://www.decathlon.pl/p/opaska-do-biegania-kiprun-v2/_/R-p-352680?mc=8945464&c=Wielokolorowy_Żółta+wanilia Na stronie nie ma białej, może w moim lokalnym Decu zalegała wersja v1 🤷♂️ 1 Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 6 Czerwca Napisano 6 Czerwca 25 minut temu, teotym napisał: Kryształowa czystość łańcucha i kasety... 😁 A czym smarujesz napęd? IPA jest bardzo kiepskie jako rozpuszczalnik. Cytuj
teotym Napisano 6 Czerwca Napisano 6 Czerwca Dokładnie tym ekskluzywnym i elitarnym środkiem: https://allegro.pl/produkt/olej-wazelinowy-1-litr-0aa22b80-3fa5-47f1-a255-daa2349d3d93?offerId=11149592990 2 Cytuj
siemalysy Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca - Beto booster do opon Tubeless - Kask Valegro WG11 - olej do łańcucha WT-1 - zatyczka do bidonu Camlebak - siodełko Trek Verse - zestaw naprawczy Lezyne tubeless 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojcio Napisano 7 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 7 Czerwca Dla córki (z jej udziałem finansowym) owijka Supacaz i opony 50c Pirelli. Dziś był montaż. Owijkę dziewczyna zakładała sama, ja się bałem i tylko trzymałem rower, wyszło bardzo ładnie. Opony - duża walka by weszły na mleku, ale weszły. Cztery ręce bardzo się przydają 13 Cytuj
Lezia Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca @Wojcio Proszę podaj, jak możesz,realną szerokość opony oraz jakiej szerokości masz obręcz. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. revolta Napisano 8 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 8 Czerwca Powiedziałem nigdy w życiu już roweru z barankiem !!! I tak jak powiedziałem tak zrobiłem 8 10 Cytuj
Eathan Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca @revolta grunt o konsekwentne trwanie w postanowieniu Szanuje! 3 Cytuj
Wojcio Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca 5 godzin temu, Lezia napisał: @Wojcio Proszę podaj, jak możesz, realną szerokość opony oraz jakiej szerokości masz obręcz. Wychodzi 51mm na obręczy 23mm(wewnętrzna). Pomiar nie suwmiarką, ale staranny. 1 Cytuj
cervandes Napisano 9 Czerwca Napisano 9 Czerwca (edytowane) Łożyska DRF3041 Enduro i chińczyki z Ali bo mi zaczęło trzeszczeć pod stopami i myślałem że to one. A to nie były one, to tylko korbę trzeba było odkręcić i przykręcić ponownie. Ale za to mam dwa komplety łożysk za 500pln na zapasie 🙃 Pisałem już, że tak samo jak uwielbiam korbę E*13 za jej wagę i sztywność - tak nienawidzę za to jaka jest upierdliwa i lubiąca przypominać o swoim istnieniu? Aha, dobrze że tylko 500pln wydałem, bo Enduro ma też w ofercie XD-15 które prawie kupiłem w trakcie rozważań czy nie kupić raz a dobrze 😂 Edytowane 9 Czerwca przez cervandes 1 1 Cytuj
Wojcio Napisano 9 Czerwca Napisano 9 Czerwca W dniu 8.06.2026 o 15:50, Wojcio napisał: Wychodzi 51mm na obręczy 23mm(wewnętrzna). Pomiar nie suwmiarką, ale staranny. Zmierzyłem już te opony suwmiarką. 53mm. Duuużo. Ale córka wróciła z ustawki zachwycona- mówi, że jak na latającym dywanie, każdy piach leciała, gdzie inne dziewczyny stawały. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobek82 Napisano 9 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 9 Czerwca Pozdrow'er 😘 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PeresKTM Napisano 10 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 10 Czerwca W końcu długo wyczekiwany pomiar mocy a nawet i dobrze się składa zamówił bym dwa tygodnie szybciej i miał bym wersję na baterie a tak mam na akumulator co mi bardziej odpowiada Inpeak Powercrank-E single 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PeresKTM Napisano 12 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 12 Czerwca Nooo w końcu złe sny przestaną mnie dręczyć w nocy 😂 ostatnia układanka do pełni XTR upolowana za dobrą cenę u Niemców Zacisk XTR M9110 Flat Mount 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi