emski Napisano Poniedziałek o 17:09 Napisano Poniedziałek o 17:09 (edytowane) 1 szt. Recon Gold RL 29" DebonAir 100 Tapered Boost Remote https://www.bike-discount.de/en/rockshox-recon-gold-rl-29-debonair-100-tapered-boost-remote-top-deal Edytowane Poniedziałek o 17:21 przez emski Cytuj
dragonek Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Z cyklu rower do 1000zł: https://allegro.pl/oferta/rower-gorski-mtb-attabo-alpe-1-0-17-lekki-aluminium-shimano-altus-suntour-16021198454 Tylko rozmiar 17. Co ciekawe na stronie sportano.pl jest za 1299. PS: Najniżej w zeszłym roku można było za kupić za 800zł (z aplikacją), ale czy w tym roku znowu zejdą do takich cen? Cytuj
emski Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu @dragonek wow szaleństwo, wrzuć na peppera dla koneserów mtb Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 godzin temu Mod Team Napisano 9 godzin temu Nawet za 800, to tak średnio bym powiedział - niby kompletny rower za ułamek ceny wyższych modeli liczników z GPS, ale... No i ja bym go mianem MTB nie określił, raczej crosso - MTB/ATB... To tak jakby mówić, że z grawela będzie MTB, no nie, nie będzie Cytuj
dragonek Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @KrissDeValnor z ciekawości, dlaczego za 800 to tak średnio? Że przestarzały napęd 3x7, że atrapa amortyzatora? Cytuj
chester_jds Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) MTB z tylna kaseta (czy to wolnobieg?) 12-28. Toż to nawet gravele mają więcej na dużych koronkach z tyłu. Nie znalazłem ile zębów na korbie toto ma Edytowane 7 godzin temu przez chester_jds Cytuj
dragonek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jest kaseta. Rok temu kupiłem taki (tylko damski) dla Żony do rekreacyjnej, spokojnej jazdy z niewielkim rocznym przebiegiem (do przedszkola czy na plac zbaw z dzieckiem, czasem do pracy). Ze zdziwieniem odkryłem, że fabrycznie nic nie wymagało regulacji. W wolnej chwili planuje zmienić w nim napęd na 1x9. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi