Roballinho Napisano 21 Września Napisano 21 Września Musisz zaproponować coś innego. Brodę i wąsa mam, krem do golenia jest zbędny w tym wypadku. 1 Cytuj
kazafaza Napisano Czwartek o 18:06 Napisano Czwartek o 18:06 Jużem kcioł pisać cobyś wylozł z szopy, praczu jeden, alem po dokładce widzi iż zażywasz jesiennego tlenu i dobrze 😉👍 1 Cytuj
Roballinho Napisano Czwartek o 19:13 Napisano Czwartek o 19:13 Opowiedz historię tej metalowej miski. Cytuj
Sobek82 Napisano Piątek o 01:39 Autor Napisano Piątek o 01:39 Najechałem na nią, tzn. sama mi naszła 😉 Cytuj
Roballinho Napisano Piątek o 07:22 Napisano Piątek o 07:22 Znam historię psa, który zrobił to samo. Nie było happy endu. Cytuj
RafalxM Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Z nieutulonym żalem, ale niestety nie. 1 Cytuj
akkwlsk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Rower ładny, ale widok harvestera zwiastuje bardzo smutne konsekwencje dla okolicy Cytuj
RafalxM Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To okolicie Emowa / Józefów k.Otwocka , chyba w obszarze Mazowieckiego Parku Narodowego , mieszkam tu 15 lat i od początku widzę gospodarowanie terenami leśnymi, pewne 'kwadraty' wycinają i regularnie zalesiają na nowo , na przestrzeni tych lat specjalnie 'nie ubyło zieleni', pomijając oczywiście prywatne działki przeznaczone pod budowę domów - ale taki widok zawsze zaskakuje na zasadzie 'ej , ale ja to tutaj jeździłem tyle lat , a teraz ktoś ogrodził' Poniżej widok po obróceniu aktora o 180 stopni - niedawno jak zobaczyłem puste zaorane 'pole' też poczułem zwątpienie, ale widać będzie gęsty lasek brzozowy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi