RabbitHood Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Jezusie świebodziński Y-brakei. Aż mi się słabo robi. 1 Cytuj
Eathan Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu @pecio zdecydowanie nie jestem. Już w przeszłości kilka razy toczyłem nierówny bój z francami co nie chciały wleźć i nie jestem fanem No i było jeżdżone. Garmin raportował pod 19 stopni. Zaliczyłem rozs ądne 70 km bo to jednak 1 jazda w tym roku. Nie ma co przesadzać i jutro też jest dzień. 5 Cytuj
RabbitHood Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Rozbierałem dzisiaj chińskie platformy MZYRTH - tak gdzieś po 3 sezonach i 5-6tyś. Tak jak nawaliłem przy poprzedniej wizycie MOBILA do środka tak nadal jest. Jestem pozytywnie zaskoczony jak dobrej jakości są te pedały. To faktycznie ta sama fabryka co robi "oryginalne" chestery. 2 Cytuj
Sobek82 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Testuję tłuste koło z tłustym napędem 😀 Pozdrow'er 😘 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi