Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z cyklu kontrowersyjny outlet dostarcza - po ok. 1.5 miesąca przyszły części zapasowe do roweru,  którego jednak jak się okazało nie kupiłem ( a i podrożał  w  międzyczasie- Vortrieb w CR) :)

image.thumb.jpeg.573f8e7fd90c947b6dc1d7cf4a54a363.jpeg

• +1 pomógł 5
Napisano
4 godziny temu, Roballinho napisał:

Kupiłeś w hakiejś promce? Szukam tych klamek od jakiegoś czasu, ale żadnej dobrej oferty jeszcze nie ustrzeliłem.

Bez promki, potrzebowałem w miarę szybko. Z samymi klamkami będzie ciężko z promką. Szybciej całe zestawy na zachodzie. Na to można poczekać.

Napisano (edytowane)
6 godzin temu, smw44199 napisał:

Przepraszam za oczywisty pytanie (niestety, nie dla mnie), ale jaki to sklep?

Tak jak juz napisano RCZ - powinienem napisać kontrowersyjny luksemburski outlet, bo kontrowersyjnych outletów się namnożyło ostatnio (np. teutoński hibike/merlin eu)... To była oferta newsletterowa i już jest nieaktywna (była kilka razy przy czym potem tylko piasty 36h i manetki, piasty 32h zeszły szybko).

Jakby co to w miarę dobra oferta (drożej niż w RCZ ale może przyślą szybciej) jest tutaj: https://www.use-elitebikes.com/naben/25272-shimano-alfine-sg-s7001-8-fach-cl-36l-getriebenabe-inkl-hebel-neu-4524667905394.html  piasta 36h z manetką za 50EUR + bodajże 14EUR wysyłka do PL.

Sklep w okolicach Wiednia, działa od dosć dawna, w tym stacjonarnie - można namierzyć przez google maps, przewija się czasem na niemieckojęzycznych forach. Nie kupowałem tam (jeszcze) więć nie mam własnych doświadczeń.

Edytowane przez wr81
  • +1 pomógł 1
Napisano

Kilka dni temu ktoś na forum pisał o Milkit Hassle'off. Wtedy uznałem, że fajne, ale szału nie ma. Potem trafiłem na Daysaver ESSENTIAL LINE i zakochałem się. Prawie kupiłem, by  po chwili uświadomić sobie, że to praktycznie to samo co produkt Milkita. Tym sposobem drogą kupna wszedłem w posiadanie Hassel'Offa. Dzisiaj przyszła paczka i to jest niesamowite narzędzie. Uwielbiam je po pierwszych 10 minutach zabawy. Wymyśliłem sobie, że wywalę te dodatkowe mocowania na obudowie w całość wsadzę do saszetki EDC z innymi obowiązkowymi przydasiami. Ma być minimalistycznie, lekko i do kieszeni. 

image.thumb.jpeg.a878a09a58bd7c9e3b3f9097a705a0da.jpeg

Kupiłem na Allegro z tego linka https://allegro.pl/oferta/narzedzie-wielofunkcyjne-do-roweru-wys-jakosc-milkit-20-funkcji-18135249312 Przychodzi oryginalne narzędzie Milkita z dodatkowym logo jakieś firmy (gas gas, czy jakoś tak). Logo jest tylko na tekturce. 

PS
Saszetka EDC - całkiem sensowna, mała, pojemna => https://allegro.pl/oferta/organizer-wojskowy-militarny-edc-klucze-pieniadze-dokument-przybory-molle-18240196688

• +1 pomógł 6