Roballinho Napisano Piątek o 06:13 Napisano Piątek o 06:13 10 godzin temu, vincek napisał: Klamka M6100... Kupiłeś w hakiejś promce? Szukam tych klamek od jakiegoś czasu, ale żadnej dobrej oferty jeszcze nie ustrzeliłem. Cytuj
wr81 Napisano Piątek o 10:40 Napisano Piątek o 10:40 Z cyklu kontrowersyjny outlet dostarcza - po ok. 1.5 miesąca przyszły części zapasowe do roweru, którego jednak jak się okazało nie kupiłem ( a i podrożał w międzyczasie- Vortrieb w CR) 5 Cytuj
vincek Napisano Piątek o 11:08 Napisano Piątek o 11:08 4 godziny temu, Roballinho napisał: Kupiłeś w hakiejś promce? Szukam tych klamek od jakiegoś czasu, ale żadnej dobrej oferty jeszcze nie ustrzeliłem. Bez promki, potrzebowałem w miarę szybko. Z samymi klamkami będzie ciężko z promką. Szybciej całe zestawy na zachodzie. Na to można poczekać. Cytuj
smw44199 Napisano Sobota o 10:09 Napisano Sobota o 10:09 23 godziny temu, wr81 napisał: Z cyklu kontrowersyjny outlet dostarcza Przepraszam za oczywisty pytanie (niestety, nie dla mnie), ale jaki to sklep? Cytuj
wr81 Napisano Sobota o 16:10 Napisano Sobota o 16:10 (edytowane) 6 godzin temu, smw44199 napisał: Przepraszam za oczywisty pytanie (niestety, nie dla mnie), ale jaki to sklep? Tak jak juz napisano RCZ - powinienem napisać kontrowersyjny luksemburski outlet, bo kontrowersyjnych outletów się namnożyło ostatnio (np. teutoński hibike/merlin eu)... To była oferta newsletterowa i już jest nieaktywna (była kilka razy przy czym potem tylko piasty 36h i manetki, piasty 32h zeszły szybko). Jakby co to w miarę dobra oferta (drożej niż w RCZ ale może przyślą szybciej) jest tutaj: https://www.use-elitebikes.com/naben/25272-shimano-alfine-sg-s7001-8-fach-cl-36l-getriebenabe-inkl-hebel-neu-4524667905394.html piasta 36h z manetką za 50EUR + bodajże 14EUR wysyłka do PL. Sklep w okolicach Wiednia, działa od dosć dawna, w tym stacjonarnie - można namierzyć przez google maps, przewija się czasem na niemieckojęzycznych forach. Nie kupowałem tam (jeszcze) więć nie mam własnych doświadczeń. Edytowane Sobota o 16:36 przez wr81 1 Cytuj
siemalysy Napisano Niedziela o 17:37 Napisano Niedziela o 17:37 - pedały Reverse Escape - Wentyle Peaty'sChris King - pompka elektryczna Topump TB2 Pro Dwie pierwsze pozycje do roweru żony. 4 Cytuj
Sansei6 Napisano Niedziela o 19:28 Napisano Niedziela o 19:28 Daj znać jak ta pompka będzie sobie radzić Cytuj
kazafaza Napisano Poniedziałek o 13:20 Napisano Poniedziałek o 13:20 Taśmy dla baranów w stylu dziewiarskim: 5 Cytuj
D1ckSteele Napisano Poniedziałek o 15:32 Napisano Poniedziałek o 15:32 Aluminiowe od DandyHorse do gravela. Dobrą promkę mają. + parę klamotów do tubelessa: 6 Cytuj
Lextalionis Napisano Poniedziałek o 20:44 Napisano Poniedziałek o 20:44 Skończył mi się smar więc trzeba było uzupełnić. A przy okazji mały gadżet do podsiodlowki. 7 Cytuj
Eathan Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Kilka dni temu ktoś na forum pisał o Milkit Hassle'off. Wtedy uznałem, że fajne, ale szału nie ma. Potem trafiłem na Daysaver ESSENTIAL LINE i zakochałem się. Prawie kupiłem, by po chwili uświadomić sobie, że to praktycznie to samo co produkt Milkita. Tym sposobem drogą kupna wszedłem w posiadanie Hassel'Offa. Dzisiaj przyszła paczka i to jest niesamowite narzędzie. Uwielbiam je po pierwszych 10 minutach zabawy. Wymyśliłem sobie, że wywalę te dodatkowe mocowania na obudowie w całość wsadzę do saszetki EDC z innymi obowiązkowymi przydasiami. Ma być minimalistycznie, lekko i do kieszeni. Kupiłem na Allegro z tego linka https://allegro.pl/oferta/narzedzie-wielofunkcyjne-do-roweru-wys-jakosc-milkit-20-funkcji-18135249312 Przychodzi oryginalne narzędzie Milkita z dodatkowym logo jakieś firmy (gas gas, czy jakoś tak). Logo jest tylko na tekturce. PS Saszetka EDC - całkiem sensowna, mała, pojemna => https://allegro.pl/oferta/organizer-wojskowy-militarny-edc-klucze-pieniadze-dokument-przybory-molle-18240196688 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi