uzurpator Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia Te typy tak mają. Chociaż używanie tarczy przeciwbieżnie jest jednak odważne. Tzn, ja bym się nie odważył. Cytuj
Roballinho Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia Wiem, ale tak wymyślili. Jak oglądałem frameset na stronie Cotica, myślałem, że to pomyłka. Wieszak jest ze sklepu. To Eufab. Plusowe koła nie mieszczą się w rynnie,.ale i tak się trzyma. Cytuj
uzurpator Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia To jeszcze tą tarczę ogarnij, bo fikniesz kiedyś i sobie krzywdę zrobisz. Cytuj
Roballinho Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia Rzeczywiście. Z rozpędu założyłem, tak jak na drugie kolo i tak już zostało. Nie zwróciłem uwagi, że to się kreci w drugą stronę. Nie wiem tylko czy z centerlockem łatwo pójdzie, bo chyba tarcza nie jest centralnie względem pierścienia z wieloklinem. Cytuj
uzurpator Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia Przemysł meblowy w służbie rowerowego. Bo damperek kind-shocka nie ma tłumienia. 4 1 Cytuj
Roballinho Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia Te siłowniki gazowe mają krótkie życie. Myślę że z grubsza będzie co tydzień do wymiany. Ale założenie, w sensie pomysł, mi się podoba. Cytuj
Wojcio Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia Dziś zobaczone na Bielskich Błoniach. To nie fotomontaż - rower ma DWIE kierownice. Jeździ na nim na pewno Śiwa - bóstwo o 4 ramionach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi