nctrns Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Dzięki, widziałem to na ali, ale założyłem że nie będzie się u mnie trzymać, a w recenzjach jest nawet zdjęcie na jakimś giancie Cytuj
Eathan Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu @nctrns zwróć uwagę na układ tych wycięć. U Ciebie jest pionowo a na tym drugim zaczepie poziomo. To może mieć znaczenie. Cytuj
Nemrod82 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Godzinę temu, nctrns napisał: Mam lampkę magicshine seemee 300. Mocowanie do sztycy na gumkę, a na tym jest mini garmin. Nie jestem tylko pewien czy to dokładnie to samo gniazdo co pod Varię, czy jakieś obrócone. Ktoś kojarzy jakieś lepsze rozwiązanie z ali? Najlepiej pod sztycę typu D-Fuse. Od razu mówię, że nie chcę mocować do prętów siodełka, bo mam torbę podsiodłową. Pod Varie jest inna średnica. Nie będzie pasować. Cytuj
Roballinho Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Czy znajdę u Chińczyków jakiś sensowy bidon ok. 750 ml ze stali nierdzewnej? Nielakierowany. Co do ustnika, nie mam jakichś preferencji. Zaproponujcie coś. Cytuj
nctrns Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, Nemrod82 napisał: Pod Varie jest inna średnica. Nie będzie pasować. Z tego co wybadałem, średnica ta sama, tylko obrócone o 90st. Cytuj
Dokumosa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, nctrns napisał: Ma znaczenie, już to właśnie obadałem Ta wkładka/gniazdo garmin mount jest na śrubach i prawie zawsze można to przykręcić odwrotnie. Tu nawet na zdjeciu to widać... https://a.aliexpress.com/_EwX7uXE Cytuj
Veext Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, nctrns napisał: Mam lampkę magicshine seemee 300. Mocowanie do sztycy na gumkę, a na tym jest mini garmin. Nie jestem tylko pewien czy to dokładnie to samo gniazdo co pod Varię, czy jakieś obrócone. Ktoś kojarzy jakieś lepsze rozwiązanie z ali? Najlepiej pod sztycę typu D-Fuse. Od razu mówię, że nie chcę mocować do prętów siodełka, bo mam torbę podsiodłową. Mam mocowanie na BOA z Ali https://pl.aliexpress.com/item/1005009804465662.html i na mojej sztycy AERO sprawdza się super, POLECAM! Zestaw ma dwa adaptery do sztycy o różnym kształcie. Cytuj
WojtasTaba Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, Roballinho napisał: Czy znajdę u Chińczyków jakiś sensowy bidon ok. 750 ml ze stali nierdzewnej? Nielakierowany. Co do ustnika, nie mam jakichś preferencji. Zaproponujcie coś. Jeśli Ci się nie śpieszy to ja wrócę za jakiś czas dalej to tematu bidonów/butelek/termosów do rowerów. Będę właśnie szedł na 99% w butelki nierdzewne więc będę szukałi testował czym na pewno się podzielę (już nawet mam w notatniku trochę tekstu ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi