nctrns Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dzięki, widziałem to na ali, ale założyłem że nie będzie się u mnie trzymać, a w recenzjach jest nawet zdjęcie na jakimś giancie Cytuj
Eathan Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @nctrns zwróć uwagę na układ tych wycięć. U Ciebie jest pionowo a na tym drugim zaczepie poziomo. To może mieć znaczenie. Cytuj
Nemrod82 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, nctrns napisał: Mam lampkę magicshine seemee 300. Mocowanie do sztycy na gumkę, a na tym jest mini garmin. Nie jestem tylko pewien czy to dokładnie to samo gniazdo co pod Varię, czy jakieś obrócone. Ktoś kojarzy jakieś lepsze rozwiązanie z ali? Najlepiej pod sztycę typu D-Fuse. Od razu mówię, że nie chcę mocować do prętów siodełka, bo mam torbę podsiodłową. Pod Varie jest inna średnica. Nie będzie pasować. Cytuj
Roballinho Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Czy znajdę u Chińczyków jakiś sensowy bidon ok. 750 ml ze stali nierdzewnej? Nielakierowany. Co do ustnika, nie mam jakichś preferencji. Zaproponujcie coś. Cytuj
nctrns Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Nemrod82 napisał: Pod Varie jest inna średnica. Nie będzie pasować. Z tego co wybadałem, średnica ta sama, tylko obrócone o 90st. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi