Mandoleran Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Mleko to mleko, zero zabawy z jakimiś dętkami, co prawda sam używam dętek w 2 rowerze, ale jak ją szlag trafi to od razu przechodzę na mleko. Nie ma co kombinować, tylko iść w sprawdzone metody . Cytuj
bzyk69 Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Ja też ostatnio mam coś pecha z TPU. Jak jeździły, to było super. Tak gdzieś od marca do jesieni. A teraz dętka za dętką leci do kosza. Nie wiem, czy to przez temperaturę (jazda w temp około 0C), ale po jakimś tygodniu, dwóch objawy o jakich piszesz. Niby trzyma, ale po paru dniach flak. Wyjeżdżam jeszcze zapasy, zostawię z dwie sztuki na awaryjne przewożenie dętki, i wracam do butyli lub mleka (zależy od zestawu kół). Cytuj
smw44199 Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Za długo rowery wam stoją, za mało jeździcie😁 Będziecie jeździć cały czas to i ciśnienie będą trzymać 😉 PS Też mam TPU zielone i w przednim kole w jednym rowerze powoli ucieka, ale na tyle, że co kilka dni dopompuje, bo nie chce mi się jej wymieniać 😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi