spidelli Napisano 21 Lipca Napisano 21 Lipca Przyszedł bagażnik ale tylko wrzuciłem go... do bagażnika Wymieniłem dziś akumulator i kupiłem dwa średnio pasujące gniazda zapalniczki (za lutowanie się nie biorę, więc zamówiłem trzecie z wtyczką jak należy). Doprałem parownicą pół fotela kierowcy, bo burza mnie wygoniła Rowerów nie dotykałem, chyba że przypadkiem 2 Cytuj
marcin_ostrów Napisano 21 Lipca Napisano 21 Lipca Dzisiaj cały dzień w samochodzie. Wczoraj Spicak wpadł trochę przypadkiem. Od jutra odkrywanie nowego placu zabaw 3 Cytuj
kazafaza Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca Znalazłem bajkpakera pod Dino i pościeliłem mu trawę na ogródku, żeby nie kimał po rowach. Dłuuuga noc na translatorze zaowocowała wymianą doświadczeń, anegdot i poglądów. Teraz Alex ciśnie na Gdańsk, potem do Wilna. A ja cisnę młodzież na roweru, póki nie pada. https://www.instagram.com/belousoff_cool_trip?igsh=dHNkYXduYzBkbjlv 9 Cytuj
spidelli Napisano 27 Lipca Napisano 27 Lipca (edytowane) Kolejny schwytany baran w drodze do zagrody: Edytowane 27 Lipca przez spidelli 7 Cytuj
marcin_ostrów Napisano 1 Sierpnia Napisano 1 Sierpnia Podliczyłem sobie rowerowy urlop. 522 km, 32114 m w pionie, 11 dni jazdy . Chyba przez najbliższy miesiąc nie spojrzę na enduraka 3 Cytuj
sky87 Napisano 2 Sierpnia Napisano 2 Sierpnia Elektrykiem czy zwykłym? Bo jak zwykłym to szacun! Żelazne kopyta Cytuj
Wojcio Napisano 2 Sierpnia Napisano 2 Sierpnia Dziś była tradycyjna, rodzinna wycieczka po Suwalszczyźnie z objechaniem Wigier. 120km i 1000m podjazdu. Żona zadowolona, córka zadowolona i ja zadowolony. Było kąpanie w jeziorze, lody i kilka zjazdów w stylu gravelduro . 2 Cytuj
nctrns Napisano Niedziela o 15:42 Napisano Niedziela o 15:42 W ramach czyszczenia, przetarłem rower na mokro, na szybko przeczyściłem i nasmarowałem napęd. W końcu, po prawie roku, dolałem mleka do tubeless. 1 Cytuj
JWO Napisano Niedziela o 16:12 Napisano Niedziela o 16:12 Wczoraj i dzisiaj w biikepark. Wczoraj wyciag byl czynny, dzisiaj podjazdy "z lydy" 1 Cytuj
1938 Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu (edytowane) Pytacie, co robiłem o 4 w nocy w Rabce-Zdroju. Zatrzymałem się na przerwę. Przy okazji udało się zaliczyć miejscowości: Świątniki Górne Myślenice Stróża Pcim Lubień Tenczyn Rdzawka Nowy Targ Dystans: 105.53 km Czas jazdy: 4:27:29 Przewyższenie: 1716 m Prędkość średnia: 23.7 km/h Powrót taką samą trasą, ale przez Poronin i Biały Dunajec. No niestety, w PKP nie było już miejsc dla osób z rowerem. Trzeba kupować bilety jak najwcześniej. Edytowane 39 minut temu przez 1938 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi