Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
6 godzin temu, caballoBlanco napisał:

Chyba jakis oryginalny, własnie zamówiłem chinczyka, za stówke, ten tutaj na zdj eciu to jaka cena?

Też od Chińczyka 😉 z kuponami itd na Ali wyszło 250 PLN

Napisano
9 godzin temu, pecio napisał:

Kuśfa znowu ja.......jak trampek napadnie na Genlandię to też będę winny ja....😉🤣

To chyba znak że czas otworzyć kanał na yt, tiktoku itp i zostać rowerowym influencerem :)

• Haha 2
Napisano
16 godzin temu, Eathan napisał:

to łączy zalety ION200 i daje funkcję normalnej lampy w nocy. 

Ale ja nie mam ION200 tylko to:

Bontrager-Ion-Pro-RT-1.jpg

I to ładnie świeci w nocy. Najczęściej używam tego z rana jak jadę do pracy na  ścieżkach to brak odcięcia nie przeszkadza. A w dzień zawsze ją lekko w dół kieruję. Choć jak używam tego już 3 lata to jeszcze mi nikt z naprzeciwka nie mrugał długimi.

• +1 pomógł 4
Napisano

Pierdoła z AliExpress - adapter do HollowTech II, pozwalający zamontować korbę SRAM o średnicy osi 24mm/22mm, jeśli się akurat nie dysponuje suportem GXP 🙂

mdZlaPZ.jpg

Oczywiście tę tulejkę trzeba wsunąć w lewe łożysko, aż się oprze o kołnierz. Trzyma się ciasno i precyzyjnie.

Rw2IwNW.jpg

• +1 pomógł 5
Napisano

Duro Slickster w wersji Ultra. Po 45 zł/szt. - nie mogłem się oprzeć. Wiem, nikt już nie jeździ na 700x23, ale ja zaryzykuję (wiele lat na tej szerokości jeździłem). Już dzisiaj nie założę, ale wyglądają na wąskie  (na płasko, od stopki do stopki, bardziej jak 700x20), co trochę dziwne, bo szosowe Duro zwykle są szersze niż wskazuje nominalny wymiar (np. Hypersonic).

Obie sztuki ważyły praktycznie tyle samo, czyli naprawdę mało:

image.thumb.jpeg.093e2bb892d42620caa58a99faa333e9.jpeg

DSCF5525.JPG

• +1 pomógł 4
Napisano
5 godzin temu, revolta napisał:

Mogę zbudować szałas sześcioosobowy i garaż na rowery , czyli przyda się , wiedziałem 😎

Dobra jadę z Tobą😁

• +1 pomógł 1
Napisano

oze sroze, gravel srawel 😉 na nudną płaskopolskę może nonsens, ale na południe i pozasfaltowe gravelowanie 4tłokowce musiały po doświadczeniach terenowych wpaść jednak 😉

image.thumb.png.b7d6d25cb31dc2b55137592e0ecf07f6.png

• +1 pomógł 5
Napisano

Mała dostawa z Ali, tarcza za 50 zł pasuje lepiej na centerlocka niz Campagnolo za 200. Narzędzie do centerlocka też ładnie pasuje ale nie mam ani grzechotki na 3/8 cala ani adaptera...

20260409_225721.jpg

• +1 pomógł 9