pecio Napisano Czwartek o 11:01 Napisano Czwartek o 11:01 (edytowane) @nctrns tylko pytanie jak długo ? Patrząc na ogólne trendy i co inne firmy wyprawiają w tej materii , czarno to widzę w dłuższej perspektywie. Edytowane Czwartek o 11:01 przez pecio Cytuj
Eathan Napisano Czwartek o 11:18 Napisano Czwartek o 11:18 @pecio kiedyś słyszałem, że na zawsze z reklam polskich banków oznacza 5 lat 1 Cytuj
nctrns Napisano Czwartek o 11:34 Napisano Czwartek o 11:34 @pecio dlatego napisałem "na razie". U mnie działa to póki co korzystam, przestanie to będę się zastanawiał. 1 Cytuj
JWO Napisano Czwartek o 11:38 Napisano Czwartek o 11:38 Za 5 lat to powstanie 5 innych aplikacji, wiec nie bedzie szkoda U mnie jeszcze dziala z mapami 'caly swiat', wlasnie wygenerowalem gpx nowej wycieczki Cytuj
Jurek63 Napisano Sobota o 15:48 Napisano Sobota o 15:48 Ja mam wykupiony świat od prawie roku i żadnego info nie dostałem że będą jakieś zmiany. To raczej dotyczy nowych użytkowników. Wy mi lepiej powiedzcie czemu komoot uważa że każda ścieżka w lesie nadaje się na rower 😆. Wczoraj w świętokrzyskim się przekonałem na własnej skórze. Cytuj
SpinOff Napisano Sobota o 17:27 Napisano Sobota o 17:27 @Jurek63 W OSM większość polnych dróg i ścieżek nie ma żadnych dodatkowych oznaczeń, więc z punktu widzenia aplikacji jest to droga jak każda inna. Szczerze mówiąc, nie wiem czy poza typem nawierzchni Komoot próbuje analizować inne tagi. Mapa CyclOSM jest w tym trochę lepsza. Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 18:11 Napisano wczoraj o 18:11 Ja tydzień temu aktywowałem 3-miesieczny okres próbny, dostałem przy okazji innego zakupu. Poprosili o dane karty kredytowej mimo to i ani słówka, żebym podniósł mydelko z podłogi 😎 Cytuj
Veext Napisano wczoraj o 19:27 Napisano wczoraj o 19:27 https://www.dcrainmaker.com/2025/05/komoot-team-goodbye.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi