pecio Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca (edytowane) @nctrns tylko pytanie jak długo ? Patrząc na ogólne trendy i co inne firmy wyprawiają w tej materii , czarno to widzę w dłuższej perspektywie. Edytowane 12 Czerwca przez pecio Cytuj
Eathan Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca @pecio kiedyś słyszałem, że na zawsze z reklam polskich banków oznacza 5 lat 1 Cytuj
nctrns Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca @pecio dlatego napisałem "na razie". U mnie działa to póki co korzystam, przestanie to będę się zastanawiał. 2 Cytuj
JWO Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca Za 5 lat to powstanie 5 innych aplikacji, wiec nie bedzie szkoda U mnie jeszcze dziala z mapami 'caly swiat', wlasnie wygenerowalem gpx nowej wycieczki Cytuj
Jurek63 Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca Ja mam wykupiony świat od prawie roku i żadnego info nie dostałem że będą jakieś zmiany. To raczej dotyczy nowych użytkowników. Wy mi lepiej powiedzcie czemu komoot uważa że każda ścieżka w lesie nadaje się na rower 😆. Wczoraj w świętokrzyskim się przekonałem na własnej skórze. Cytuj
SpinOff Napisano 14 Czerwca Napisano 14 Czerwca @Jurek63 W OSM większość polnych dróg i ścieżek nie ma żadnych dodatkowych oznaczeń, więc z punktu widzenia aplikacji jest to droga jak każda inna. Szczerze mówiąc, nie wiem czy poza typem nawierzchni Komoot próbuje analizować inne tagi. Mapa CyclOSM jest w tym trochę lepsza. Cytuj
spidelli Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca Ja tydzień temu aktywowałem 3-miesieczny okres próbny, dostałem przy okazji innego zakupu. Poprosili o dane karty kredytowej mimo to i ani słówka, żebym podniósł mydelko z podłogi 😎 Cytuj
Veext Napisano 15 Czerwca Napisano 15 Czerwca https://www.dcrainmaker.com/2025/05/komoot-team-goodbye.html Cytuj
spidelli Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca (edytowane) Korzystałem teraz z K do planowania trasy na R10 a i do ratowania się ad hoc - aktywowałem wersję Premium. D nie urywa. Owszem, jest pogoda na zaplanowanej trasie i pokazuje np. siłę wiatru czy opady w rozkładzie na trasie, np. że za Darłowem już nie pada. To samo można sobie wykllikać ale nie będzie tak ładnie podane na jednym ekranie. Trasy wielodniowe, hm, no działa. Jak trasę 500 km podzielimy na 5 dni, to przytnie mniej więcej na 5x 100 km. Można sobie wybrać miejsce noclegu, zasysa jakieś oferty z serwisu zewnętrznego ale tak z 50% mniej niż to, co widać w Google Maps. Ja i tak korzystałem dodatkowo z GM. Jak sobie upatrzyłem potencjalny nocleg na GM to czasami nie było go w K i trzeba było wskazać po prostu punkt na mapie w K, zamiast konkretnego miejsca. Aplikacji szkoda ale chyba nie wykupiłbym Premium nawet na starych zasadach, a te, jak rozumiem - wciąż mnie obowiązują, bo wszystko co wytyczyłem, mam w zegarku: Czyli musiałbym dopłacać za pogodę i trasy wielodniowe ale to i tak umiem w inne gry Edytowane 24 Czerwca przez spidelli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi