Thomass13 Napisano Piątek o 05:11 Autor Napisano Piątek o 05:11 Nigdy takich problemow nie mialem z detkami cyclami. Taki problem mialem z detkami Ride Now. Frustrację przy nich mialem taka ze poleciały w śmietnik. Cytuj
bashey_pl Napisano Piątek o 05:36 Napisano Piątek o 05:36 (edytowane) @zekker no normalnie, wciskałem zawór palcem, puszczało powietrze. Podłączenie pompki, próba pompowania i nic nie wchodziło . Mogłem się uwiesić całym ciężarem na rączce pompki i ni chu, chu, nie szło. @Thomass13 ten jeden egzemplarz też wylądował w koszu. Ale to miałem jeden taki przypadek na ponad 20 użytych. Edytowane Piątek o 05:38 przez bashey_pl Cytuj
zekker Napisano Sobota o 08:32 Napisano Sobota o 08:32 Jeżeli palcem idzie wcisnąć bez oporu, to nie ma bata, żeby nie pompowało. Obstawiam źle założoną głowicę pompki, jak się krzywo ułoży, to być może coś się blokuje. Raz na jakiś czas mi się tak zdarza ale dosłownie pojedyncze przypadki. Co to za pompka? Cytuj
bashey_pl Napisano Poniedziałek o 05:32 Napisano Poniedziałek o 05:32 (edytowane) Coś takiego mam: I problem występował tylko z jedną sztuką. I uprzedzając fakty zawór był prosty, nie był wygięty. Edytowane Poniedziałek o 05:33 przez bashey_pl Cytuj
zekker Napisano Poniedziałek o 06:53 Napisano Poniedziałek o 06:53 Jak nie myliłeś otworu głowicy i problem dotyczył tylko jednej dętki, to jedyne co mi przychodzi do głowy, to niewymiarowy wentyl. Cytuj
bashey_pl Napisano Poniedziałek o 07:17 Napisano Poniedziałek o 07:17 Nie, nie myliłem. Być może tak było. Wyrzuciłem tą jedną sztukę bo mnie szlag trafiał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi