spidelli Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ze zwrotem problemu nigdy nie miałem, fakt że procedura jest zniechęcająca, w porównaniu np. do Allegro - 2 kliki i mazak do wypisania kodu na pudełku vs. drukowanie i odręczne wypełnianie formularza.... CR ma już jednak chyba 4 sklepy stacjonarne, mam blisko do jednego z nich, więc zwracam tam, bo za leniwy jestem na te kartki... Cytuj
Janusz56 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jak zamawiasz przez internet to juz nie mozna zwracac stacjonarnie, przynajmniej wedlug tego co jest na stronie w zaaktualizowanych warunkach zwrotu/wymiany. Cytuj
spidelli Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) A kiedy była aktualizacja? 26 czerwca wyjąłem dwa komplety pedałów z paczkomatu, 2 - 3 dni później oddałem je w CR we Wrocławiu, 1 lipca miałem zwrot na karcie... Może zbyt gorliwie czyszczę pocztę ale nie zarejestrowałem takiej zmiany regulaminu/wzmianki o tym - co nie oznacza, że nie masz racji i faktycznie coś spaprali od tego czasu... Edytowane 5 godzin temu przez spidelli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi