KNKS Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 W dniu 3.10.2023 o 00:24, Sobek82 napisał: Chyba że jara Cię jak na linii startu, wszyscy startują na maszynach ze wczoraj i robią wielkie oczy patrząc na zabytek rywalizujący z nimi, oraz twa świadomość i wynik że można i nie odstajesz. Jeśli @marvelo startuje, ciśnie i nie odstaje, to o czym ta dyskusja ? Nie trzeba topowego S-Works'a, żeby powalczyć w lokalnym maratonie. Cytuj
Sansei6 Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 (edytowane) Uff to ja nie jestem kolarzem.... może rowerzystą?! Ale cały rok mam na moim MTB pełne błotniki. Nie lubię jak mi błoto w pysk leci czy cieknie po plecach i zadku 🤪 Edytowane 4 Października 2023 przez Sansei6 Cytuj
DiMoonn Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 Nie aspiruję do miana „kolarz” i mam w d…pie czyjeś wyobraźnie o obciachu. I mam błotniki 3 Cytuj
leon7877 Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 (edytowane) Jesteś usprawiedliwiony, bo co prawda nie chlapie błoto na plecy, ale przynajmniej chlapie w napęd. Ja jestem w ogóle lamerem, bo u mnie błotnik sięga aż do suportu na dole, czyli nie mam błotka z koła w napędzie. Tylko musiałem kupić takie po taniości, najgorszy szit bo firmowych nie ma takich, z powodów o których wyżej wspomniałem. Edytowane 4 Października 2023 przez leon7877 1 Cytuj
DiMoonn Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 Miałem kiedyś pełne błotniki, ale jeden mi się hucznie strzelił, rozpadając się, gdy szyszka sosnowa trafiła pomiędzy oponą a nim. Bo przeważnie korzystam ze ścieżek leśnych. Cytuj
leon7877 Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 Dla mnie na asfalt must have, bo piasek z wodą w napędzie powoduje głośną pracę i więcej czyszczenia. Cytuj
Dokumosa Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 Dla mnie błotniki muszą chronić przede wszystkim rower. Ubranie się wrzuci do pralki, mordę przemyje wodą ale z rowerem nie chce mi się bawić po każdej jeździe 2 Cytuj
leon7877 Napisano 4 Października 2023 Napisano 4 Października 2023 Skoro tak, to powinieneś inwestować albo w pełne albo krótkie zamontować tak, żeby nie sypało syfu w napęd z koła Cytuj
leon7877 Napisano 5 Października 2023 Napisano 5 Października 2023 (edytowane) Najnowszy zakup - światło przednie: https://www.aliexpress.com/item/1005004920964274.html Koszt 200 zł, a świeci tak (to są zdjęcia wstawione przez użytkowników, nie przez producenta, raczej wiarygodne): Jeszcze nie przyszło, ale wygląda nieźle jak na tą cenę. Podoba mi się kształt - lampa nie jest okrągła, tylko podłużna, więc świeci szeroko na boki, dodatkowo mocowanie wygląda na solidne. Edytowane 5 Października 2023 przez leon7877 Cytuj
miloszek Napisano 5 Października 2023 Napisano 5 Października 2023 Koła Tubelees na łożyskach maszynowch z opną bezdętkową. 1 Cytuj
dfq Napisano 6 Października 2023 Napisano 6 Października 2023 Coś na chłodniejsze dni: Assos mile GT Winter Evo Jacket 1 Cytuj
Martini81 Napisano 6 Października 2023 Napisano 6 Października 2023 (edytowane) Będzie testowane w weekend. Jak na razie żaden wosk mi nie podszedł, i tak sie brudzi, szybko znika i pracuje głośniej. Jedynie rohlhoff i bloody oil na zmianę. Testował ktoś już Watts Lube od Xsauce? Edytowane 6 Października 2023 przez Martini81 1 Cytuj
axolotl Napisano 6 Października 2023 Napisano 6 Października 2023 Wpadły nowe uchwyty. Niebo a ziemia z wygodą. Niepozorne ale … 😂🤭 1 Cytuj
marcesco Napisano 8 Października 2023 Napisano 8 Października 2023 Czekam na powrót do zdrowia i zacznę przesiadkę na 12s. 2 Cytuj
niuti Napisano 9 Października 2023 Napisano 9 Października 2023 Zdjęć brak, jakoś człowiek nie myśli żeby paczce robić 🤪 Zanabyte od Niemca: Maxxis Dissector 29"x2,4 3C MT Kaseta XT 11s (46) Łańcuszek HG701 poidło Camelbak Podium Dirt Chill (swoją droga nowy korek kosztuje połowę bidonu :O) Cytuj
lewocz Napisano 10 Października 2023 Napisano 10 Października 2023 Suporty PRESTINE. Przyjechało 500 sztuk...na chwile styknie 2 Cytuj
marcesco Napisano 10 Października 2023 Napisano 10 Października 2023 Na forum jest zdecydowanie za mało różu 🙃 8 Cytuj
KSikorski Napisano 11 Października 2023 Napisano 11 Października 2023 https://photos.app.goo.gl/A2W8ruoSQeM1w69cA Thule chariot coguar. Wystawiona na olx jako "oddam za darmo",bo kot obsikał. Rozebrana, uprana, złożona i już objeżdżona 😄 6 Cytuj
Marinbiker Napisano 11 Października 2023 Napisano 11 Października 2023 (edytowane) Klocki żywiczne, zamówione na Allegro z dostawą w 48h, a że bardzo mi się chciało jeździć podczas oczekiwania na dostawę, to kupiłem najtańsze okładziny w lokalnym sklepie. Okazało się, że zakupione spiekane (ceramiczne i złote dla odróżnienia) klocki dotarły się po kilkunastu hamowaniach i sprawują się więcej niż bardzo dobrze. KoolStopy zaczekają raczej do następnego sezonu... Odtłuszczacz Wurth pięknie wyczyścił piszczące tarcze. Można nim również odtłuszczać klocki. Edytowane 11 Października 2023 przez Marinbiker 1 Cytuj
leon7877 Napisano 11 Października 2023 Napisano 11 Października 2023 7 godzin temu, KSikorski napisał: https://photos.app.goo.gl/A2W8ruoSQeM1w69cA Thule chariot coguar. Wystawiona na olx jako "oddam za darmo",bo kot obsikał. Rozebrana, uprana, złożona i już objeżdżona 😄 Interes życia, to droższe niż niejeden rower. Cytuj
KSikorski Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 Wciąż trudno mi uwierzyć. Myślałem że może kradziona, ale w pakiecie był zestaw biegowy i dyszel rowerowy. Bogaty dom w okolicy Kartuz, miła rozmowa. Po za tym złodziej raczej chciałby zarobić. Myślę że głupio im było sprzedawać śmierdzącą, a nie mieli zasobów by to ogarnąć, więc pozbyli się problemu w szybki sposób. Cytuj
leon7877 Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 (edytowane) Możliwe, że na brak kasy nie narzekają, a nie chciało im się tego czyścić to się pozbyli zamiast wywalać na śmietnik. Jeśli kot tam nasikał, to raczej zapach był dość niemiły i trudny o usunięcia. Ja bym jednak też raczej to próbował czyścić. Swoją drogą, zaskoczony jestem że takie coś kosztuje tyle kasy. Edytowane 12 Października 2023 przez leon7877 Cytuj
Roballinho Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 Sam napis Thule, to połowa ceny. Cytuj
dargenn Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 Mam taką przyczepkę za którą dałem 4k - tam się płaci po prostu za jakość (i znaczek też). Wszystko jest przemyślane - od koszyka na zabawki, jakieś boczne kieszonki, hamaczek dla dziecka, system składania etc. Do tego jest wysokiej jakości - to czuć. Nie żałuję złotówki, świetnie wydane pieniądze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi