Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
23 minuty temu, rambolbambol napisał:

Mogę ci taką latarkę sprzedać a jak się nie spodoba to mi ją odeślesz i gwarantuję zwrot kasy. Forum mi świadkiem.

Szanuje prace która wkładasz w produkcje i marketing, ale podziękuje. Mam alergię na "gumkowe" mocowania, ciągłe wyciąganie z korpusu ogniw 18650 i niewygodne sterowanie w stylu taktycznym. Dla mnie Convoy to tandetna lartarka EDC z Ali za 22zł. I nawet do EDC wolałbym, na ten przykład, Olight Baton, która w serii ma magnes, bezprzewodową ładowarkę i odwracany klips. 

Edytowane przez KNKS
  • +1 pomógł 1
Napisano

Też miałem modowanego convoya od Grega (z resztą dalej mam, tylko nie używam na rowerze). Na początku było wow, jak to świeci. A potem problemy z niestabilnymi, upierdliwymi, rozlatującymi się mocowaniami. Rozkład światła, z kolimatorem i tak świeciło wszędzie. Na szosie zupełnie się nie sprawdza. Dobra lampka z odcięciem i dobrym mocowaniem to jest to.

Napisano

To ja też wtrącę swoje trzy grosze. Nie będę się wypowiadał odnośnie świecenia, bo nie mam porównania do typowych lampek z wyższej półki (bo o takich tu mowa), ale nie wiem co Wy macie z tymi mocowaniami. Mam kilkanaście chińskich uchwytów i nic się z nimi nie dzieje, nawet na bezdrożach. A ogniwa 18650 to najlepsze co może być. W sumie mam ich ok. 10, bo używam nie tylko do Convoy` ów 🙂.

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

To jest wątek z serii "jak dorobić ideologię, do prostej sprawy" 😉 Potem i tak Ci co mają najwięcej "problemów z lampkami" siedzą w domu i kręcą na trenażerze 😁

Edytowane przez smw44199