glados_v9 Napisano Czwartek o 16:57 Napisano Czwartek o 16:57 Jak sobie radzicie Fullami MTB podczas postojów, w rowerach w których domyślnie nie instaluje się nóżki? Szukacie drzewa, dajecie na glebę, czy macie jakiś lepszy sposób aby nie uszkodzić roweru? Cytuj
Mod Team sznib Napisano Czwartek o 17:37 Mod Team Napisano Czwartek o 17:37 Jak jest o co oprzeć, to opieram, jak nie ma delikutaśnie kładę na glebę. Cytuj
JWO Napisano Czwartek o 17:54 Napisano Czwartek o 17:54 Ja podobnie. Jak nie ma drzewa pod ręka, kładę na ziemi. Na ziemi jest bezpieczniejszy, bo się nie przewróci. 1 Cytuj
RabbitHood Napisano wczoraj o 05:15 Napisano wczoraj o 05:15 Jak profesjonalista opieram pedałem o kamień! Cytuj
Maciorra Napisano wczoraj o 06:59 Napisano wczoraj o 06:59 @RabbitHood Dyskwalifikacja! Pytanie było o fulla:) 2 Cytuj
chudzinki Napisano wczoraj o 07:57 Napisano wczoraj o 07:57 To zależy, bo jeżeli to elektryk to musi mieć podpórkę! Cytuj
NerfMe Napisano wczoraj o 08:29 Napisano wczoraj o 08:29 Nigdy nie miałem nóżki w rowerze. Nawet nie wiedziałem, że można mieć taki problem. Ja bym odwrócił pytanie: jak w fullu sobie radzicie z nóżką w terenie? 1 1 Cytuj
DyktaTusek Napisano wczoraj o 11:31 Napisano wczoraj o 11:31 I to jest jak najbardziej właściwe pytanie ! Cytuj
Greg1 Napisano wczoraj o 13:15 Napisano wczoraj o 13:15 4 godziny temu, NerfMe napisał: Ja bym odwrócił pytanie: jak w fullu sobie radzicie z nóżką w terenie? Następny naiwny, który myśli, że ludzie kupują fulle po to żeby jeździć w terenie 2 Cytuj
DyktaTusek Napisano wczoraj o 14:12 Napisano wczoraj o 14:12 (edytowane) a zwłaszcza je-bajki 😉 Edytowane wczoraj o 14:12 przez DyktaTusek Cytuj
Tyfon79 Napisano wczoraj o 15:17 Napisano wczoraj o 15:17 Fascynuje mnie ten potencjalny proces szukania drzewa w lesie... Nie wierzę, że można zadawać tego typu pytania na publicznym co by nie pisać forum Nie mniej polecam fotkę szanownego @chudzinki z pod Policy jak mu wisi sprzęt powieszony na suchej gałęzi. Tylko w przypadku tych z bateryjką trza bardziej zadbać o wytrzymałość i bynajmniej nie chodzi o klamota 1 Cytuj
glados_v9 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dla mnie to trochę patologia opierać fulla o drzewo lub kłaść na glebę. Bardzo nieeleganckie i problematyczne - uszkodzić łatwo gdy się rower przewróci, a kładzenie na ziemi - gdy kierownica jest węższa niż 800mm, powoduje nacisk na korbę od boku - suport potem się zemści. Ja całe życie miałem w rowerach nóżkę, więc odruchowo też w e-fullu szukam jej nogą na postoju. @chudzinki, dzięki, poszukam następnym razem krawężnika w lesie. Fajnie wiedzieć że są ludzie dla których ten problem jest kompletnie z czapy, tak jak @Tyfon79. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi