Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Cytat

Nie taniej by Ci było kupić te same obręcze karbonowe w Chinach i dać to zapleść?

Szczerze, nie wpadłem na ten pomysł XD Za to udało się załapać na darmowy upgrade piasty do DTSwiss350 zamiast oem.

Edytowane przez D1ckSteele
  • +1 pomógł 1
Napisano

Mistyczno-masońska koszulka z Decathlonu (jest zielona z różowymi wzorami/napisami ale mój telefon jest innego zdania...) i podejrzanie tanie ale na pierwszy rzut oka dobrze wykonane narzędzie z mocowaniem pod bidon.

20260527_193711.jpg

• +1 pomógł 8
Napisano

O tym narzędziu jest sporo na forum. Jest bardzo fajnym i minimalistycznym rozwiązaniem. Do kupienia na allegro za ok 100 zł. Normalnie dużo, dużo drożej

Napisano
16 godzin temu, Eathan napisał:

O tym narzędziu jest sporo na forum. Jest bardzo fajnym i minimalistycznym rozwiązaniem. Do kupienia na allegro za ok 100 zł. Normalnie dużo, dużo drożej

Kupiłem bo właśnie ktoś tu dał linka do Allegro za 113 zł a nie 200+ za samego Daysavera :)

• +1 pomógł 2
Napisano

Siodło mojej ulubionej marki - Extralite HyperSaddle. Mogłem wreszcie wywalić Tune Skyracera, który dał mi tak w kość (dosłownie) i zepsuł tyle spodenek, że szkoda wspominać.

20260522_122456.jpg

• +1 pomógł 8
Napisano (edytowane)

Małe apdejty takie już na sam koniec projektu. Kokpit FSA KFX SiC tak przewody pójdą w kierownicy i zniknie ta „japa” na sterowce tylko czekam na top cap FSA żeby to zgrać w całość :) 

IMG_8768.jpeg

IMG_8769.jpeg

IMG_8767.jpeg

Edytowane przez PeresKTM
  • +1 pomógł 7