seawolf688 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-szosowe/rowery-gravel/sprawdź/f/F226/checkout-sl-7-axs/57828/5339759 Gravel z przednim i tylnym zawieszeniem i nawet bagażnik jest! Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A kiedy wersja z prostą kierownicą? 🤣 Cytuj
Mihau_ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A na sezon 2027 wymieni się kierownicę na prostą w celu lepszej kontroli w terenie i tym samym historia zatoczy koło. Cytuj
Eathan Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Mihau_ nie zapominaj o cenie. Nowa kiera to +10 tys. do ceny za poprzedni model Cytuj
uzurpator Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu O - jak zwykle byłem trendsetterem. 1 Cytuj
kipcior Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) To Trek wreszcie coś sensownego zrobił dla mnie, tylko 5 lat za późno. Szkoda że 1x choć pod górę to odpowiednik 22x30 w MTB, co już się robi przyzwoite. No ale przy tej cenie to raczej zbyt często go w górach nie zobaczę. Edytowane 1 godzinę temu przez kipcior Cytuj
Maciorra Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @kipcior spokojnie, to (full gravel) już było i można mieć używkę: https://m.olx.pl/d/oferta/gravel-niner-mcr-9-rdo-CID767-ID172Hh4.html (Nie moje ogłoszenie jakby co:)) Cytuj
chudzinki Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No i korba 38t, więc z lubelskich górek się nie dokręci 🤭. Cytuj
kipcior Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Maciorra napisał: (full gravel) już było Wiem że było, 5 lat temu był taki zielony. Ale wtedy był dostępny tylko w stanach i chyba nawet jeszcze drożej niż ten Trek dzisiaj. Nadal jest to niegłupi model, choć nie najpiękniejszy. Cytuj
Maciorra Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu True, Ninery jakoś tak urodą nie grzeszą za bardzo... Cytuj
wr81 Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu Najistotniejszy jest chyba w tym wszystkim "nowy" RS Rudy XL - 60mm. Wróciliśmy do RS Indy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi