Skocz do zawartości

[promocje] Black Friday 2022 i inne promocje na koniec roku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za chwile zacznie (albo i nie) się szał wyprzedaży. Dlatego pomyślałem, że warto co ciekawsze oferty zbierać w jednym miejscu. 

Na Bikster ruszyła wyprzedaż na sporą grupę różnych części, narzędzi, akcesoriów rowerowych. Z kodem dodatkowe -50% od ceny na stronie.

https://www.bikester.pl/outlet-sale/

kod rabatowy do wpisania w koszyku: OUTLET50

PS
Zamówiłem kilka rzeczy Lezyne i ceny faktycznie spadają o 50%. Na przykład Lezyne RAP II CO2 19 za ~70 zł. 

Napisano

No właśnie, o to chodziło by uważać, bo wystarczy wpisać CS-M6100 i wujek G w zakupach właśnie tą stronę podpowiada. Nie jest może absurdalnie tanio bo ceny jak sprzed braku braków, ale patrząc na absurdalne obecne ceny (ewidentnie wynikające z owych braków) to wychodzi o prawie połowę taniej. Dlatego więc pokazuję teraz poniżej same screny,  bez linka by każdy mógł rozpoznać. I jak pisałem a nawiedzony usunął, sklep przenosi do jakiś dziwnych stron płatniczych pomimo, że wybieramy PayPal i początkowo wygląda jakby PayPal się otwierał (charakterystyczne fioletowo niebieskie kółeczko), choć potem pojawia się już owa płatnicza firma. A ona sama jest jakoś powiązana albo płaci na rzecz firmy istniejącej wg jakiś ogólnodostępnych amerykańskich wywaidowni od 2 miesięcy, a więc UWAGA!

bicycleshimano.jpg

FEN COLORFUL LIFE LLC.jpg

www_bicycleshimano_com.jpg

• Mod Team
Napisano

@Mentos  Było zgłoszenie autora, więc niech on decyduje co chce mieć w wątku, a czego nie...
Poza tym, to zdaje się ma być wątek o faktycznych promocjach, więc może bądź tak łaskaw, sprawdź na sobie, a dopiero potem się tym dziel.
Rozumiem, że intencje dobre, i chcesz ostrzec.

Napisano
W dniu 4.11.2022 o 12:27, Eathan napisał:

Na Bikster ruszyła wyprzedaż na sporą grupę różnych części, narzędzi, akcesoriów rowerowych. Z kodem dodatkowe -50% od ceny na stronie.

https://www.bikester.pl/outlet-sale/

kod rabatowy do wpisania w koszyku: OUTLET50

PS
Zamówiłem kilka rzeczy Lezyne i ceny faktycznie spadają o 50%. Na przykład Lezyne RAP II CO2 19 za ~70 zł. 

To ja króciutko. Wczoraj doszło zamówienie, wszystko się zgadza. Realizacja całkiem ok. Tylko ze mnie sierota. Zamówiłem jeden wentyl zamiast dwóch :D Byłem pewien, że to zestawami jest oferowane a nie na sztuki. 

Napisano
W dniu 8.11.2022 o 15:33, Eathan napisał:

Strona https://martombike.com/ na akcję promocyjną na wybrane stroje z listy https://martombike.com/?s=classic+red&post_type=product
Z kodem   CLASSICRED cena spada. 

Przykład spodenki z 479 na 383,20

Na ten moment tylko kolekcja czerwona. Jednak treść maila daje nadzieję, że to początek i pojawią się inne wzory.

Teraz (14-20.11) z kodem "szyja" mają -19% na chusty/buffy/kominy i skarpetki:
Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Napisano

Od 21 listopada black week w inpeak. -20% na pomiar mocy custom i 10% na ready.

Zapisałem sobie, że bazowo do mojej korby (FC-M7100) custom kosztuje 1219zł i ready 1399zł. Ciekawe czy podniosą cenę bazową 20 listopada 😀

Napisano

Akurat sam zakupiłem bo nie posiadam żadnego zapasu prócz tego który mam założony. Poza tym 11 -rzedowy łańcuch 601 to ja nie widziałem dawno (chyba przed pandemia). Normalnie trzeba dać za niego 100-160 zł zależy w jakim sklepie. U nas ten cały czarny tydzień i piątek to tak jest jedną wielka ściema. Najpierw podnoszenie cen a potem Wielkie obniżki. Jak coś się trafi taniej 10 zł max 20 to już można się cieszyć. 

Napisano

No właśnie, ściema ta promocja  :) hg601 OEM można kupić bez problemu za ok. 100 zł. Temat  jest raczej o "prawdziwych" promocjach, tak by skorzystać, a nie kupić bo ktoś przekreślił cenę.

Napisano
Cytat

Bikestacja 95 zł (i to chyba nawet BOX), Biostern 93, Virtual Bike 89... także te promocje w CentrumRowerowym jak zwykle o kant kuli można rozbić. ;)

Różnica polega na tym że tam masz tam te darmowe przesyłki w CR więc jakieś 9-15 zł. 

Ale zgadzam się że te wszystkie promki są o kant potłuc. 

Napisano
21 godzin temu, KSikorski napisał:

Od 21 listopada black week w inpeak. -20% na pomiar mocy custom i 10% na ready.

Zapisałem sobie, że bazowo do mojej korby (FC-M7100) custom kosztuje 1219zł i ready 1399zł. Ciekawe czy podniosą cenę bazową 20 listopada 😀

image.png.6cdf16f9a402556f58dc00ffb1f2fc06.png

Napisano

Zrobiłem całą masę zamówień na tym Bikesterze na kodzie outlet70, zobaczymy czy wszystko będzie OK ale dostałem info że dzisiaj wysłali, w pon powinien być kurier. Można wyrwać naprawdę niezłe kąski i do tego promocje się kumulują. Np. zamówiłem pompkę Lezyne, która wyjściowo kosztowała 180 PLN i była z rabatem -45% w cenie 99 PLN. Do tego kod outlet70 i wyszła 30 PLN. Takich kwiatków jest więcej. Polecam spędzić wieczór przeglądając ten sklep :D Oczywiście masa rzeczy już jest poprzebierana, ale coś można jeszcze wyrwać (ja zamawiałem 2 dni temu). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...