pierotez Napisano Wtorek o 16:54 Napisano Wtorek o 16:54 (edytowane) Z CSC sam bym wziął 50/25 na mazowieckie i 35/28 w góry 😍 Nada się tą kierownica do komfort MTB? https://share.temu.com/uakNPrB8ihA Edytowane Wtorek o 16:56 przez pierotez Cytuj
FigoiFago Napisano wczoraj o 12:26 Napisano wczoraj o 12:26 (edytowane) Wczoraj kurier dostarczył moje koła CSC 38x25. Waga bez założonych taśm 1280 gr. Mi udało się kupić w cenie 1 344 zł. Edytowane wczoraj o 12:27 przez FigoiFago Cytuj
DEFTONES Napisano wczoraj o 12:43 Napisano wczoraj o 12:43 Ja niedawno zakupiłem siodełko 3D - wciąż w testach. Ale hitem okazały się spodenki, które kupiłem pod wpływem impulsu, bo ktoś polecił je na jakiejś grupie rowerowej z szarą wkładką od DOLOMITI . https://pl.aliexpress.com/item/1005006860596262.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.13bd1c24QyZOF8&gatewayAdapt=glo2pol Materiał i wykonanie to jakieś 4/10. Ale są wygodne i podczas jazdy nie przeszkadzają. Za to wkładka to petarda. Kilka jazd testowych i zapomniałem, że je testuję. Moje cztery litery są idealnie dopasowane dla szarej wkładki od DOLOMITI. Mam ich wkładkę (ale inny model) w długich gaciach od INONI i tam też okazała się petardą. Coś czuję, że wkrótce dokupię kolejne krótkie bibsy z tą wkładką. Cytuj
porcelanowy Napisano wczoraj o 12:58 Napisano wczoraj o 12:58 Powitoł Ja z wpisem na NIE - mostek 60mm i 17st: nawet ładnie wykonany, ale wewnętrzny wymiar części "od przodu" z 1,5mm mniejszy i bez szlifowania kierownica 31.8 nie wchodziła. https://pl.aliexpress.com/item/1005001941664511.html Nawet na sklepowych fotkach widać o co kaman. Osobiście wypapierkowałem na wymiar ale potrzebowałem na już. Cytuj
Maciorra Napisano wczoraj o 13:19 Napisano wczoraj o 13:19 @porcelanowy Chodzi Ci o to, że po skręceniu jest szczelina między mostkiem, a płytką mocującą kierownicę? Jeśli tak, to zupełnie normalne... Cytuj
porcelanowy Napisano wczoraj o 15:25 Napisano wczoraj o 15:25 Powitoł Rzuć okiem na fotki z ogłoszenia. Nie wydaje mi się to normalne, bo nigdy się z tym nie spotkałem. Cytuj
Maciorra Napisano wczoraj o 16:39 Napisano wczoraj o 16:39 Taka przerwa jest zupełnie normalna w wielu mostkach. O tym mówimy?:) Cytuj
porcelanowy Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Powitoł Nie o tym. Rzuć okiem na fotki z ogłoszenia 😏 Zaznaczone na czerwono - od strony mostka OK, części od czoła mniejszy wymiar. Tymi dziubkami przy dokręcaniu wbija się w kierownicę, a od zewnątrz zostaję szpara. Musiałem te dziubku rozszlifować, żeby kiera się zmieściła. Cytuj
Maciorra Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Kek! Oj tam zaraz musiałeś - mogłeś też kierownicę podszlifować;) 1 Cytuj
Dokumosa Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Mocniej skręcasz i sie ładnie wgryzie w kierownicę 2 Cytuj
Dokumosa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jest też sporo dobrych i tanich mostków ciętych cnc do cięższych zastosowań. BTW UNO ultralight są robione już jako zero gap - brak szczeliny na łączeniu płytki mocującej kierę z mostkiem od góry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi