Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja niedawno zakupiłem siodełko 3D - wciąż w testach. 

Ale hitem okazały się spodenki, które kupiłem pod wpływem impulsu, bo ktoś polecił je na jakiejś grupie rowerowej z szarą wkładką od DOLOMITI  .

https://pl.aliexpress.com/item/1005006860596262.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.13bd1c24QyZOF8&gatewayAdapt=glo2pol

Materiał i wykonanie to jakieś 4/10. Ale są wygodne i podczas jazdy nie przeszkadzają. Za to wkładka to petarda. Kilka jazd testowych i zapomniałem, że je testuję. Moje cztery litery są idealnie dopasowane dla szarej wkładki od DOLOMITI. Mam ich wkładkę (ale inny model) w długich gaciach od INONI i tam też okazała się petardą. Coś czuję, że wkrótce dokupię kolejne krótkie bibsy z tą wkładką.

Napisano

Powitoł

Ja z wpisem na NIE - mostek 60mm i 17st: nawet ładnie wykonany, ale wewnętrzny wymiar części "od przodu" z 1,5mm mniejszy i bez szlifowania kierownica 31.8 nie wchodziła.

https://pl.aliexpress.com/item/1005001941664511.html

Nawet na sklepowych fotkach widać o co kaman.

Osobiście wypapierkowałem na wymiar ;) ale potrzebowałem na już.

Napisano

Powitoł 

Nie o tym.

Rzuć okiem na fotki z ogłoszenia 😏

Zaznaczone na czerwono - od strony mostka OK, części od czoła mniejszy wymiar. Tymi dziubkami przy dokręcaniu wbija się w kierownicę, a od zewnątrz zostaję szpara.

Musiałem te dziubku rozszlifować, żeby kiera się zmieściła.

Screenshot_20250626-184546.thumb.png.53ff5fe2263d325508c386187bddba35.png