leejoonidas Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowane) Nie będzie działać z żadną Deore, różnica ciągu linki nie pozwala na to. Ale z RD-M3100-SGS będzie działać. Jednakże Shimano Sora RD-R3000 GS powinna dać radę obsłużyć kasetę 11-36. Edytowane 22 godziny temu przez leejoonidas Cytuj
itr Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Testowałbym praktycznie Sorę, która już jest, ewentualnie coś kręcąc trzecią śrubą regulacji , a jeśli nie działa dobrze to są jeszcze przerzutki MTB 9s Xt czy Slx... Cytuj
marvelo Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Ta też powinna się sprawdzić (obsługuje koronki do 40 zębów na kasecie i jest kompatybilna z ciągiem przerzutek 9-rzędowych): Przerzutka tył OEM Acera RD-M3020 8rz. - Biostern Cytuj
Eathan Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Czy spinka do napędu 12s SRAM EAGEL i SRAM ROAD czymś się różni? Patrzę na nie i wg. mnie to to samo. Cytuj
itr Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Mam zbędną road i w teorii nie wolno użyć do 12 mtb, i się boję ... chcesz road? Cytuj
Eathan Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @itr przez pomyłkę kupiłem 12s EAGLA i też miałem obawy. Dokupiłem 12s Road. Tak, że mam dwie. W tym jedną zbędną. Jak coś to możemy się wymienić. Cytuj
itr Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 😀 ja ją kilknąłem kiedyś dołączając do zamówienia z gapiostwa , poszukam jej, bo była jak wyrzut sumienia na wierzchu nierozpakowana, teraz pewnie jak już napisałem to pewnie gdzieś się schowała zgodnie z prawami Marfiego. Napiszę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi