Thomass13 Napisano 14 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 Lampka tył Prox do szosy. Ważne że ma zapięcie do torebki podsiodlowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 W sumie to nie potrzebuję ale cena była zbyt dobra 😂 Kolejny przydaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 kilka ciuchów z BIMBER – Pędzimy w Beskidach. Dobre wykonanie, jak się spisują to okaże się w lato 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 10 godzin temu, marcesco napisał: to nie potrzebuję ale cena była zbyt dobra Też bym zawinął przydasia 1 1/8 na 1 1/2. Ile dałeś? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Była jedna sztuka na ebay.de za 35,88 ojro z wysyłką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Chce to sprzedam, bo po tym jak mi walnęła rama już nie potrzebuję. 52/42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Zestaw groźnych opon na jesienno-zimowe single: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Dotarły do mnie stery ZTTO 4444T, jak wszystko się dobrze złoży to zimą zostaną wykorzystane w pewnym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 A ja zbieram fanty na wiosnę do remontu napędu i sobie korbę kupiłem m8000, bo moja już taka poobijana, wytarta, że wstyd jeździć. Ja nie wiem co ze mną nie tak, ale zawsze w rowerach mam najbardziej zniszczoną korbę. Nową planuję okleić lub/i psiknąć plasti-dipem przezroczystym, a na końcówki ramion czekają oryginalne nakładki pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Ciekawe ile wytrzyma kombo bata z kluczem do kasety, sprawia wrażenie solidnego...zobaczymy po kilku odkrętach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Kilka pierdół do retro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Te rogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheJW Napisano 19 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Jak w końcu do mycia rowerów kupiłem akumulatorową myjkę, która chodziła za mną od dawna, to spadł śnieg i temepratura poniżej zera... I tyle by było z zabawy... Myjka to Ryobi RY18PW22A w zestawie -140, czyli z aku 4Ah i ładowarką. Do tego pianownica, adapter obrotowy i dwie butelki detergentu. Znalazłem cały zestaw na OLXie, raz użyty, w cenie takiej, że grzech było nie wziąć (tym bardziej, że jeszcze stówkę urwałem). Na zdjęciu załapał się kontroler jakości, który musi sprawdzić oczywiście wszystko, co przekroczy próg mieszkania. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 8 minut temu, rambolbambol napisał: Te rogi Tak. Dzięki. Jeden lekko krzywy, ale to nic czego by nie wyprostował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Kółka 650 b ez zasiłku od forumomałkowicza @rambolbambolktóre założyłem do 26era, na oponach 2,0, jest więcej przestrzeni niż przy 28'' z 42c Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 @Sobek82 Może się czepiam, ale w jaki sposób ten rower ma hamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Prawdziwe kozaki nie hamują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 @rambolbambolze sztabką metalu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 @Sobek82 Widzę, że będzie spawane. Ale żeby nie było Ja ostatnio do rowerów dla dzieci kupiłem Pancerze hamulcowe Jagwire CEX Linki hamulcowe nierdzewne szlifowane Końcówki pancerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 18 godzin temu, TheJW napisał: Myjka to Ryobi RY18PW22A w zestawie -140, czyli z aku 4Ah i ładowarką. Daj znać za jakiś czas jak się sprawuje. Mam sporo narzędzi od Ryobi i też myjka za mną chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 23 godziny temu, TheJW napisał: Na zdjęciu załapał się kontroler jakości Ja tu widzę minę: znowu coś sobie kupił, zamiast dla mnie puszeczkę z kurczakiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Zebrało się trochę towaru Rama NS Bike Eccentric Alu Evo 29" Tylna piasta Spank Zmieniarka GX Eagle 1x12 Sztyca Limotec Alpha Suport w systemie DUB Sram Korby NX w systemie DUB Siodło od WTB Dwie obręcze od NS Bike 29" Gripy Ergon GA2 Stery FSA Orbit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 22 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 Sporo drobnicy oraz: Sztyca PRO Vibe Offset 20 27.2 Cena absurdalna jak za sztycę aluminiową 🙅♀️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 A do mnie dzisiaj dotarło nowe siodełko Selle Italia X-LR Ti316 Superflow 😁 Jaram się 🔥 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi