Skocz do zawartości

Wyniki na pętli dookoła Parku Śląskiego

Woland11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja Cie kolego Max mijałem wczoraj w parku, tzn wyprzedzałem, chyba ze 2x na górce przy zoo, poznałem CIe po tym specu 9kg :)

Wczoraj to niestety, ale nikt mnie w ogóle nie wyprzedzał! Cislem sam cały czas, nawet na szosie nikt mnie nie mijał, więc pomyłka kolego, ale to nie mnie wyprzedzales:)

Napisano

Szczerze... Co to jest Endomondo, czy ten Sportstracker??? Cos mi sie odbiło kiedys o uszy, ale to chyba dla biegaczy jest:)

dla rowerzystow tez jest , wejdz na endomondo.com  i poczytaj  . Sciagasz aplikacje na smartfona i odpalasz podczas jazdy , masz czas  i slad  , ktory zrobiłes jadac , aplikacja łaczy sie z internetem  wiec Twoje poczynania mozna na biezaco sledzic w necie.

pozdro

Napisano

Wczoraj to niestety, ale nikt mnie w ogóle nie wyprzedzał! Cislem sam cały czas, nawet na szosie nikt mnie nie mijał, więc pomyłka kolego, ale to nie mnie wyprzedzales:)

To pewnie dzisiaj z nad Morza bałtyckiego piszesz.. Oj, na szosie Ciebie nikt nie wyprzedził, a jak było na autostradzie?

Napisano

ej no Panowie proszę pociągnijcie wątek dalej. Mówiąc szczerze to uważam że "latający" kolega powinien udowodnić swoje czasy i już. Miałby spokój, a cała reszta zbierała by szczeny z podłogi...chyba że pokazały by coś innego ;)

Pzdr i czekam na więcej

Napisano

Panowie z gorolowic sol i kurka, róbcie offtop u siebie, bo nic nie wnosicie do tematu.

Co poradzę, że sława wyczynów twych wylała się poza region śląski i dotarła do centrum, tudzież innych obszarów terytorialnych PL. 

Stałeś się idolem mas, nie broń się przed tym, wręcz wspomóż sławę trackiem, a pamiętać cię będą na wieki jako nasamszybciejszego objeżdżacza parków na świecie.

Napisano

Aż tak daleko sława jego dotarła, niezły jest z takimi wynikami to wszystko by wygrał, może startuj na zawodach jak takie czasy kręcisz wyśmienite

Napisano

A więc znalazł się świadek. Często dołączam się do kolegi Stujumper'a na pętli parku (ja to ten gość na zmodyfikowanym Krossie A2). Dołączam się, a właściwie zostaje łapany. Nie przejechałem z nim nigdy tej setki na pętlach, ale kilka kółek często pokonujemy w ostrym tempie i daję wiarę w jego słowa. I prawdą jest, że można spotkać tam tego bikera prawie codziennie godzinach popołudniowych.

Żeby nie offtopować, mój best na tej trasie w tym roku to 11:05 jadąc samemu, 

Napisano

Nie kolego, nie  mogłeś mnie zauważyć ........ pot zalał Ci oczy :)

Napisano

Nie kolego, nie mogłeś mnie zauważyć ........ pot zalał Ci oczy :)

Aaaaa teraz kojarze, to Ty jeździsz tym samochodem ochrony.

Uważajcie bardziej na zakretach bo wjeżdżacie w kolo!:/

Napisano

czyli jednak widziałeś :) hahaha

ładnie Max rozkręciłeś ten wątek, przynajmniej coś się dzieje.

a Ty jak będziesz tak szybko jeździł, to następnym razem skasuje CI to nowe koło .

Napisano

czyli jednak widziałeś :) hahaha

ładnie Max rozkręciłeś ten wątek, przynajmniej coś się dzieje.

a Ty jak będziesz tak szybko jeździł, to następnym razem skasuje CI to nowe koło .

Złap mnie jeśli potrafisz, a sam je oddam i przerzuce sie na wrotki;p

Napisano

No i robi się nam świetny dreszczowiec. Trochę kino akcji ( zapierający dech w piersiach pościg stuningowanego samochodu ochrony za zamaskowanym jeźdźcem na rowerze ), trochę komedii, elementy dramatu ( kolega Stumjumper z łzami w oczach oddaje dobrowolnie nowe koło i zakłada wrotki na których odjeżdża ku zachodzącemu słońcu )...piszcie dalej...będę śledził na pewno:D

Pzdr

• Mod Team
Napisano

fajny spamerski temacik tutaj macie...:D

a to jest Stujumper, którego ponoć nie złapie nawet najlepiej wyszkolona ochrona ;)

6yllbm.jpg

Napisano

Zaczynam podejrzewac :D

Mnie mozesz spotkac w parku, a Yeti...tylko na filmach:)

Zatem bierz stoper do ręki to zmierzysz mi czas na pętli, a jak juz Cie zgubię na zakręcie to przydadzą Ci sie wtedy te "Sportowe Trapery" co bys mój ślad odnalazł... :))

Napisano

Jeździcie po tej pętli tak, jak kiedyś biegła czy trasą ostatnio oznaczoną (przy zoo itd.)? Na tej starej można było fajnie pognać. Nowa wydaje się jakaś zbyt kręta :P

Nie śmiejcie się z kolegi Stujumpera, bo zaraz wrzuci filmik jak na 18kg signie wygrywa finisz z peletonu IC i zrobi wam się bardzo łyso  ;)

Napisano

Cos ucichło w tym temacie, więc pociagne wątek zeby bylo ciekawiej...

Dzis tak od niechcenia krążyłem po parku, aż pojajawil sie jakis Typ na szosie i podciągnąl tempo!:) ale niestety tylko na pol kółka...moze byl juz zmęczony, a moze to ja:) tak szybko jechałem i beknoł kolega, ale dzieki niemu wyszedł mi całkiem niezły czas na pętli, a mianowicie 10,21 min.

Oczywiscie śladu nie ma i nie bedzie bo Yeti nie istnieje:) jest tylko świst moich RoRo i RaRa 2,25" jak nadjeżdżam! Kto czasami smiga przez park ten wie ;)

Tak więc Panowie jak ktos pobije ten czas na góralu to pisac !

Oczywiscie pozdrawiam wszystkich ciężko trenujacych i niedowierzajacych!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...