Umpero Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć Zakupiłem rower Cube Stereo C:62 Race, ale mam z nim dwa problemy. Pierwszy to taki, że rama ma całą masę przebarwień i jeden burchel. Drugi to taki, że nie wiem czy nie jest on dla mnie za duży. Mam 181 cm wzrostu i przekrok 84 cm. Według producenta to mój rozmiar to L, ale rower wydaje się strasznie krowiasty w porównaniu do mojego HT XC, którego posiadam tj Trek Superfly 6. Czy rowery typu Trail są takie duże? Ten rozmiar jest dla mnie odpowiedni? No i jeszcze kwestia z ramą... Czy takie odbarwienia to norma? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 godziny temu Mod Team Napisano 3 godziny temu A to czarny mat, czy bezbarwny na karbonie ? Tak czy siak kolor najgorszy z możliwych w teren - sam zobaczysz jak pojeździsz Rozmiar wydaje się OK - masz większy skok i długość autobusu, to wydaje się duży. PS jeśli zostaje, to oklej ramę chociaż od spodu Cytuj
Umpero Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowane) @KrissDeValnor w specyfikacji było, że czarny. Kolor jest matowy. Słabo to wygląda. Do tego ten burchel mnie zastanawia czy nie będzie odchodził... Czemu czarny jest słaby w teren? Mam czarnego hardtaila XC w alu i połysku i jakoś tragedii nie ma. Edytowane 1 godzinę temu przez Umpero Cytuj
olo850 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Czarny matowy łapie strasznie dużo kurzu, jest różnica pomiędzy połyskiem a matem zasadnicza. Co do rozmiaru to wrzuć zdjęcie jak na nim siedzisz. Na tym foto załączonym sztyca jest w połowie drogi? To że będziesz miał wrażenie o wiele większego roweru niż sprzęt do XC to normalne, pytanie czy masz potrzebę posiadania takowego. Cytuj
Dokumosa Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu To są walory wylajrowanych na mają rowerów. Lakier ważyłby co najmniej ze 150g Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi