mikiii Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć jestem na codzień kierowca zawodowym w końcu zamierzam wrócić do rowerowych wypadów w trasie czy to w domu. Zastanawiam się nad fullem z racji tego iż raczej bardziej mi po drodze do zjazdów, podjazdow i leśnych wypadów niz do monotonnych wycieczek po asfalcie (jednakże zdarza się iż trzeba trochę go przejechać by znaleźć jakiś fajny teren do polatania) nie jestem jakimś zapaleńcem budżet jak w opisie 9000 pln w gre wchodzi tylko sprzęt dostępny w PL i nowy, miałem rozmyślenia nad Ghostem kato, Blacbirda evo, Canyon Neuron, Trance od Gianta, Moondrakerem foxy, ibisem ripmo i im dłużej szperam tym bardziej jestem w czarnej du*** z wyborem do tego stopnia że wiem że już nic nie wiem. Proszę o wskazanie najlepszego wyboru względem nie wygórowanych wymagań w założonym budżecie lub podobnym. Dlugo się wstrzymywał z postem ale jestem więc proszę o zrozumienie i rzetelna pomoc. Help me please 😕 Cytuj
Wojcio Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu Trance w dobrym stanie, to mam akurat do sprzedania, ale to nie jest sprzęt do latania (podobnie jak neuron) ale do wycieczek w terenie. Jeśli jeszcze jesteś młody, sprawny i do tego nie cherlawy, to tym bardziej chcesz mieć inny rower - z Canyona przynajmniej Spectrala. Już bardziej ten Dartmoor albo Mondraker albo Ibis. No i jeszcze cena - 9k to nie mało, ale nadal mniej niż sama rama od Ibisa. I tu ponownie kłania się Dartmoor - specjalista to dobrej ceny i rowerów do łojenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi