Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale co ty chcesz tu recenzować? Najtańszy możliwy śmietnik na najtańszych możliwych podzespołach rodem z aliexpress, wolnobiegu, ważący tyle co w pełni wyposażony trekking. Jeśli masz zamiar jeździć 5x w roku po 10km to dobry wybór

• +1 pomógł 2
Napisano

Obawiam się, że walory użytkowe, oraz zastosowane komponenty, mogą być adekwatne do kwoty jaką trzeba zapłacić za ten rower. Do tego, nie wiem czy wiesz, ale rower posiada stalową ramę i raczej nie są to rurki Reynolds'a.

• +1 pomógł 1
Napisano
2 godziny temu, Mihau_ napisał:

Ale co ty chcesz tu recenzować? Najtańszy możliwy śmietnik na najtańszych możliwych podzespołach rodem z aliexpress, wolnobiegu, ważący tyle co w pełni wyposażony trekking. Jeśli masz zamiar jeździć 5x w roku po 10km to dobry wybór

Dzięki. O taką informację mi chodziło. 
Potrzebuje roweru MTB na max 2 x w tygodniu - kilka km. Jedyne co mnie interesuje to duża rama i koła (188cm wzrostu). 

czy możesz polecić coś +/- 1000 zł. 

1 godzinę temu, KNKS napisał:

Obawiam się, że walory użytkowe, oraz zastosowane komponenty, mogą być adekwatne do kwoty jaką trzeba zapłacić za ten rower. Do tego, nie wiem czy wiesz, ale rower posiada stalową ramę i raczej nie są to rurki Reynolds'a.

Dzięki. O taką informację mi chodziło. 
Potrzebuje roweru MTB na max 2 x w tygodniu - kilka km. Jedyne co mnie interesuje to duża rama i koła (188cm wzrostu). 

czy możesz polecić coś +/- 1000 zł. 

Napisano
3 godziny temu, chudzinki napisał:

Dzięki. Ten ATTABO ciekawy. Widzę, że w tej cenie można dostać Romet lub KROSS z hamulcami tarczowymi. Jakieś wyprzedaże roczników, nic z nowych serii. 
czy warto się nimi zainteresować w porównaniu do tego ATTABO ?

Napisano
W dniu 19.05.2025 o 13:53, chudzinki napisał:

Dzięki za polecenie !

zdecydowałem się na ATTABO. 
Skusiłem się że względu na specyfikację. 
Jak na razie mogę powiedzieć że podoba mi się z wyglądu :)  I szukam optymalnej pozycji.