MikeSkywalker Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Niedobrze. Prezesa na obczyźnie i Prezesa właściwego z forum wywiało a coś planować trzeba.
c1ach Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Nie znam, ale mogę zobaczyć co to. http://www.trojmiasto.pl/Stanica-Harcerska-o3973.html Podobno jest miejsce na ognicho, są pokoje 2,3,4 lub wieloosobowe (pewnie taniocha jakaś). Można atakować TPK w stronę Wejherowa lub Gdańska. Do ścigania ulica Świętojańska lub bulwar nadmorski. Żeby zacząć planować musisz wiedzieć ile osób i koło się zamyka W październiku pewnie tam wielkiego ruchu nie ma, ale imprezy mogą mieć cały rok.
Mod Team anarchy Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2016 ..wróciłem z bliskich zaświatów (czyli strefy bez telefonu i netu) i... ręce opadają. Komentować nawet nie będę.Dajcie Chłopaki odespać, pomyśleć, poukładać plan. Pytanie najważniejsze (szczególnie do zagramanicznych i tych z zaklepanymi na sztywno urlopami) - czy jest jakakolwiek szansa (w razie co) na zmianę terminu?
zukikiziu Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 W moim przypadku przesunięcie urlopu na Październik musi nastąpić przed 9-10 Września.
thomasz Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Mi pasowałby piździernik, a konkretnie 21szy - 23ci
kazafaza Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 ...a ja na przykład przedostatni lub ostatni łykend paździocha. POZDRo-:ver
MikeSkywalker Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 U mnie przedostatni weekend października pewnie bym przełknął (mam zaplanowany inny wyjazd) aczkolwiek ostatni albo każdy inny byłby jeszcze lepszy @@thomasz, a ostatni?
thomasz Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 U mnie październik wygląda tak, że mógłbym być w PL od 16stego do 29tego. 30stego muszę być już w CH
rambolbambol Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 U mnie im później, tym lepiej. Koniec września, początek października to dom wariatów.
akkwlsk Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Ja akurat wolałbym zostać przy starym terminie, ale przesunięcie urlopu w razie czego nie powinno stanowić problemu.
MikeSkywalker Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Wygląda na to że sporej części osób pasuje przesunięcie terminu gdzieś dalej co ze względu na przyspieszoną organizację ma sens w mojej skromnej opinii.
dankams2 Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 W moim przypadku opoźnienie moze spowodowac ze wogole bede mogl być Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
100lar3k Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 JA mogę jak coś przesunąć urlop. Nie powinno być z tym żadnego problemu.
MikeSkywalker Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 No i najważniejsza kwestia - czy Kraina Paprykarzem i Piwem płynąca czy 3City jak to ktoś ładnie nazwał. Ale niech decyduje Prezes mocą swego urzędu, dla mnie bez znaczenia aczkolwiek wolałbym Gdańsk w tym a Szczecin przyszłym roku
ludz Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Ja mogę się dopasować terminem, bo tylko 1 weekend w październiku zajęty.
kovaldesign Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 U mnie taki bajer, ze koniec wrzesnia by nie dal rady, natomiast jesli zrobi sie to koncem pazdziocha, to szansa na przyjazd jest spora. Najlepsiej w ten weekend, kiedy przesuwamy wskazowki. Godzina snu wiecej w niedzielny poranek - priceless.Ave stal!kovalP.S. Pozwole sobiem zarzucic ponizej cos w temacie pokrewnym, w celu rozluznienia atmosfery.P.S.2. Aplauz nie jest konieczny, ale jezeli juz, to na stojaco
dankams2 Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Wolałbym 3City Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
kazafaza Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 ...zapewne z tych samych powodów dla których ja wolałbym Szczecin POZDRo-:ver
MikeSkywalker Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Zróbmy imprezę w Mielnie - prawie idealnie pośrodku
rambolbambol Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 MIELNO NIE ... tam moi teściowie obozują na urlopach.
MikeSkywalker Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Nie no - organizacyjnie i/lub orientacyjnie któraś z dwóch wspomnianych miejscówek wchodzi w grę, bo albo coś zostało poczynione w 3City albo Prezes odświeży imprezę "u siebie". I miło byłoby poznać jakieś konkrety w sprawie terminu bo u mnie się robi taki sajgon w pracy że niedługo skończą się wszystkie wolne jesienne weekendy.
kovaldesign Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Ekipo stallova, dajcie troche czasu prezesowi na pozbieranie mysli, a nie ciagle gdybanie i prosby o szczegoly.@ MikeSkywalker - Sajgon w pracy? Brak terminow? Ja bym stamtąd uciekal
MikeSkywalker Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 @ MikeSkywalker - Sajgon w pracy? Brak terminow? Ja bym z tamtad uciekal Rok temu uciekłem jak mnie na Stallovego nie puścili. A teraz - oby nie bo jest lepiej
Mod Team anarchy Napisano 6 Września 2016 Autor Mod Team Napisano 6 Września 2016 Dobrze Koledzy, czas się określić bo nikt nie będzie czekał w nieskończoność. Długo się wstrzymywałem szukając jeszcze jakiegoś rozwiązania, cudu w terminach, urlopach, dziury w zwykłym czasie.Chyba wiadomo już do czego to zmierza. Stallovego jako takiego, takiego jak niektórzy mieli już przyjemność (lub nie) poznać nie będzie tej jesieni. I uwierzcie, jest mi cholernie z tym ciężko.Cała idea przerzucenia stallovego w inne kąty wynikała nie tylko z potrzeby nowych terenów, podsunięcia imprezy pod nos tym, dla których Paprykarzowo było za daleko. Chciałem po części oddać imprezę w inne ręce, dać nowej krwi, z nowymi pomysłami, siłami ale bazując na tym co do tej pory udało nam się stworzyć, chciałem odpocząć od narzekactwa z jakim ciągle się spotykam (narzekactwo a krytyka to dwie różne rzeczy), wierzyłem ,że z nowym miejscem uda się bardziej. Nie wyszło, trudno, życia nie przeskoczymy. I można by to jeszcze na upartego zrobić w klasycznej formule, standardowym miejscu ale jest za późno. Z jednej - będąc zwolnionym z obowiązków wziąłem na siebie inne z których nie moge się wycofać, a dwa - w pierwszej połowie piździernika znikamy z Prezesową (miało być zaraz po Stallowym) na krótki wypad - są ustalone terminy, urlopy (pal licho nasze, ale teścilli z drugiego końca Polski do dzieci). Nad Szmaragdowym też już usłyszałem, że to trochę za późno na rezerwację miejsca, o schronisko przy Błoniach z którego co roku korzystamy już nawet nie pytałem. Na domiar złego - z początkiem lata ekipy leśne wpierd...liły się (bo nie znam innego słowa) w najlepsze, najciekawsze fragmenty Bukowej ryjąc trasy tak doszczętnie, że nawet z rowerem źle się tam idzie. Źle się podziało i mocne rysy pojawiły na stallovym ale mam nadzieję, że w przyszłym roku wrócimy z nowymi siłami, trasami. Jeżeli się nie uda - impreza upadnie. Ja mogę tylko przeprosić za całe to zamieszanie.Ale żeby nie było tak koszmarnie wiem z cichych pogaduszek i dopytywań, że chęć tak czy tak na spotkanie jesienią jest. Może nie stallovy ale np "odszczepieńcy" gdzie wpadną stalówki, monstery, przełaje, single, ALUMINIOWE faty, a nawet Wigry III jak się ktoś odważy. W bardzo prostej formule - jazda, ognisko, piwo, polewka. Najlepiej z końcem piździernika, w weekend zmiany czasu. Ale to już kwestia waszych chęci dogadania i ustalenia, moje pitolenie tu się kończy
MikeSkywalker Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Czyli szybka - kilkudniowa - demokratyczna ankieta czy ostatni czy przedostatni weekend października czy zdanie Prezesa ma wyższą wagę? Odszczepieńcy 2016 czyli nietypowa impreza rowerowa brzmi dobrze. W bardzo prostej formule - jazda, ognisko, piwo, polewka. A jakieś propozycje miejsca padły w tych rozmowach w kuluarach?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.