Skocz do zawartości

[zlot] Zlot Nietypowych 2016 czyli Stalowa Sowa 21.10-23.10

anarchy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Michalka, to nie jest doroczny zlot forumowy, to jest jednorazowa impreza w ramach zastępstwa za Stallovy Paprykarz Szczeciński, który na wskutek perturbacji takich i siakich, się  w tym roku nie odbędzie. Co będzie na wiosnę, tego nie wie nikt ;)

Napisano

Po wczorajszych testach singla z grubą oponą na wydmach w lesie zabiorę niestety fulla.....smuteczek,ale bez jaj z kozactwem,ortodoksi niech się martwią....

.

Wow, masz stalowego fulla?

Napisano

stan na dzisiaj:

1 Zeddead 1 noc sb/ndz

2 Grizzly 1 noc sb/ ndz

3 Yarr (pt/sb/nd/pn)

4 Mariola (pt/sb/nd/pn)

5 Woojj

6 Maciejas

7 Thomasz

8 Itr

9 Adam

10 Tomek21001

11 Porcelanowy (pt/sb/nd/pn)

12 100lar3k

13 Rambolbambol

wieczorem potwierdzam na kwaterze noclegi, jeśli ktoś wycofał się i zapomniał napisać ma na to poniedziałek.

Sam po wielu przygodach złożyłem w końcu rower, prawie wszystko działa, skończyły mi się szpulki taśmy izolacyjnej i to dobry znak :)

Napisano

Ano niestety :(

Życzę Wam dobrej zabawy, pogody, megaszaleństw i niezapomnianej imprezy!

POZDRo-:very much

Napisano

1) platność na miejscu gotówką

2) pościel jest

3) rowery w narciarni pod dachem, zapinamy na wszelki wypadek jeden do drugiego

4) proszę o PW z numerami telefonu i zapotrzebowaniem na sniadania i kolacje

5) jeśli fatalna pogoda możemy zrobić basen i saunę w Wałbrzychu, warto mieč zestaw basenowe.

6) na miejscu jest bar jedzenie picie, kto ma potrzeby własne wiezie swoje zaopatrzenie

7) nie ma dostępu do kuchni, tylko czajnik

Napisano

Powitoł

A tymczasem "prognoza się wypogadza" ;)

Prognoza na końcówkę przyszłego tygodnia : jeszcze 10 stopni w dół i ciągły deszcz.....
   https://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Srebrna_Góra/long.html
miejmy nadzieję,że się srogo mylą.........

Zara poślę priva z danymi.

Ktoś zainteresowany nożami/wiatrówkami?

Coś tam jeszcze mam w szafie po ogólnej wyprzedaży zabawek po zakupie Romana :D

Napisano

Może dla odmiany byście wiatrówkami Porcelanowego ją podziurawili? ;)

POZDRo-:ver

Napisano

Witajcie!!!

Dostałem już trochę wiadomości.

Takie przemyślenia:

1) robię AWARYJNĄ listę osób z numerami telefonów, to może jednak zdradzicie się, później może nagle okazać się że wcięło kogoś na trasie i  akurat nie ma go na liście. Telefony nie pokażą się publicznie.

2) jedenaście osób budzi się rano w pensjonacie Pod Przełęczą w sobotę rano

• WSPÓLNE  PIERWSZE ŚNIADANIE RAZEM, integracja, trudno, trzeba za to zapłacić (15 zł), ale taka jest formuła że jedziemy  z Polski żeby się spotkać RAZEM a nie dłubać kanapki po kątach, w górach będziemy ogladać sobie zadki, a przy stole bedzie okazja popatrzeć sobie w oczy i się poznać.
  • śniadanie  8- 8.30, zbiórka i start jazdy punktualnie  9.30
  • zamówię albo kupię 22 bułki, papier i folię żeby każdy zrobił sobie po dwie kanapki na drogę. ( albo będzie w cenie śniadania albo na mój koszt, ale będzie)

Zeddead Grizzly!!! Rzeczka 35 zapraszamy  odjazd sobota  9.30!!! Nie dopisuję Was do śniadania z przyczyn czasowych, oczywiście możecie przecież dołączyć, napiszcie w przypadku takiej rannego ptaszka mocy!

Pozostałe sprawy żywieniowe ustalimy na miejscu, nie ma sklepu w pobliżu, Pan Jacek szef kwatery jest szefem kuchni, serwuje dania barowe, i obiadowe, w lodówce podobno jest dużo gatunków piwa, to coś nowego, kiedyś były tylko normalne.

Nie jestem Hegemonem tego wyjazdu i pogoda, sytuacja inne czynniki- trasa wszystko do wspólnej decyzji,  ale ktoś musi tupnąć nogą i rzucić stalowe jaja na stół bo będzie bałagan.

Napisano

Marku wdzięczni Ci jesteśmy, że wziąłeś na siebie rolę przywódcy ale z tym ponoszeniem kosztów to się weź przestań wygłupiać, większość jest dorosła, a Yarr jedzie z opiekunem więc poradzimy sobie ;-) w razie czego się w sobotę rano skoczy po prowiant, jakiś sklep w zasięgu samochodu jest na pewno.

Napisano

22 bułki po 35 groszy :) ważne że będzie materiał na kanapki... W Walimiu są sklepy, ale co jakiś czas padają  i nigdy nie wiem czy ten który będzie otwarty będzie mieć pieczywo z sensem, dlatego te bułki chcę mieć za pewnik :)

Także deklaruje, że w sobotę  bedą 22 suche bułki extra na kanapki na rower, i cos żeby zawinąć.

Napisano

Powitoł

Może dla odmiany byście wiatrówkami Porcelanowego ją podziurawili? ;)
POZDRo-:ver

Obawiam się, że zasłabiutkie ;)
Jedyne alu które dziurkują to puszki po piwie, co samo w sobie też jest dobrą zabawą i też możemy uskutecznić :)

Napisano

Peace and love :) jako hipis i antypatycant wniskuje jednak o zlot bez broni, strzelania, mieczy świetlnych, rzutów toporami, rżnięcia piłą, i walenia pałą :)

Moze pojemy sobie słone paluszki zamiast tego,

jest wiata ogniskowa, bedzie szansa na Prodigy zmieszane z Kazikiem i panią od angielskiego, kto chce wyjmie kiełbaskę..

Napisano

Także deklaruje, że w sobotę  bedą 22 suche bułki

kto chce wyjmie kiełbaskę..

Brzmi jak w pyte impreza! :D 

drzwi od Poloneza.

hmm mam tylne szyby od malucha ale nie drzwi od poldona

Napisano

Witam

Jutro w okolicach godziny 12 będę wyruszał. Jadę samochodem więc zabiorę ze sobą jakąś skrzynkę z narzędziami do roweru. Liczę że będę w okolicach godziny 16. Czy na miejscu jest jakieś umówione hasło dla naszych pokoi. Czy może ktoś już o tej godzinie będzie na miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...