akkwlsk Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 Michalka, to nie jest doroczny zlot forumowy, to jest jednorazowa impreza w ramach zastępstwa za Stallovy Paprykarz Szczeciński, który na wskutek perturbacji takich i siakich, się w tym roku nie odbędzie. Co będzie na wiosnę, tego nie wie nikt
Grizzli Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 Po wczorajszych testach singla z grubą oponą na wydmach w lesie zabiorę niestety fulla.....smuteczek,ale bez jaj z kozactwem,ortodoksi niech się martwią.... . Wow, masz stalowego fulla?
itr Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 stan na dzisiaj: 1 Zeddead 1 noc sb/ndz 2 Grizzly 1 noc sb/ ndz 3 Yarr (pt/sb/nd/pn) 4 Mariola (pt/sb/nd/pn) 5 Woojj 6 Maciejas 7 Thomasz 8 Itr 9 Adam 10 Tomek21001 11 Porcelanowy (pt/sb/nd/pn) 12 100lar3k 13 Rambolbambol wieczorem potwierdzam na kwaterze noclegi, jeśli ktoś wycofał się i zapomniał napisać ma na to poniedziałek. Sam po wielu przygodach złożyłem w końcu rower, prawie wszystko działa, skończyły mi się szpulki taśmy izolacyjnej i to dobry znak
akkwlsk Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Chwila moment, a gdzie kazafaza? Walka z paskudnym choróbskiem trwa, ale jestem na dobrej drodze ;-)
kazafaza Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Ano niestety Życzę Wam dobrej zabawy, pogody, megaszaleństw i niezapomnianej imprezy! POZDRo-:very much
Tomek21001 Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Ktoś się ostał jeszcze z "północy" i ma ochotę na wspólny transport ???
rambolbambol Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Czy na nocleg mamy brać śpiwory, czy to schronisko zapewnia jakieś koce?
Grizzli Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Czy jest szansa na jakąś zamykaną kanciape na rowery?
itr Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 1) platność na miejscu gotówką 2) pościel jest 3) rowery w narciarni pod dachem, zapinamy na wszelki wypadek jeden do drugiego 4) proszę o PW z numerami telefonu i zapotrzebowaniem na sniadania i kolacje 5) jeśli fatalna pogoda możemy zrobić basen i saunę w Wałbrzychu, warto mieč zestaw basenowe. 6) na miejscu jest bar jedzenie picie, kto ma potrzeby własne wiezie swoje zaopatrzenie 7) nie ma dostępu do kuchni, tylko czajnik
porcelanowy Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Powitoł A tymczasem "prognoza się wypogadza" Prognoza na końcówkę przyszłego tygodnia : jeszcze 10 stopni w dół i ciągły deszcz..... https://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Srebrna_Góra/long.htmlmiejmy nadzieję,że się srogo mylą......... Zara poślę priva z danymi. Ktoś zainteresowany nożami/wiatrówkami? Coś tam jeszcze mam w szafie po ogólnej wyprzedaży zabawek po zakupie Romana
yarr Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Ktoś zainteresowany nożami/ nieee kuś diable!
woojj Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Mam trójkąt ramy Giant Worp do pocięcia----BRAĆ?????
kazafaza Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Może dla odmiany byście wiatrówkami Porcelanowego ją podziurawili? POZDRo-:ver
itr Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Witajcie!!! Dostałem już trochę wiadomości. Takie przemyślenia: 1) robię AWARYJNĄ listę osób z numerami telefonów, to może jednak zdradzicie się, później może nagle okazać się że wcięło kogoś na trasie i akurat nie ma go na liście. Telefony nie pokażą się publicznie. 2) jedenaście osób budzi się rano w pensjonacie Pod Przełęczą w sobotę rano WSPÓLNE PIERWSZE ŚNIADANIE RAZEM, integracja, trudno, trzeba za to zapłacić (15 zł), ale taka jest formuła że jedziemy z Polski żeby się spotkać RAZEM a nie dłubać kanapki po kątach, w górach będziemy ogladać sobie zadki, a przy stole bedzie okazja popatrzeć sobie w oczy i się poznać. śniadanie 8- 8.30, zbiórka i start jazdy punktualnie 9.30 zamówię albo kupię 22 bułki, papier i folię żeby każdy zrobił sobie po dwie kanapki na drogę. ( albo będzie w cenie śniadania albo na mój koszt, ale będzie) Zeddead Grizzly!!! Rzeczka 35 zapraszamy odjazd sobota 9.30!!! Nie dopisuję Was do śniadania z przyczyn czasowych, oczywiście możecie przecież dołączyć, napiszcie w przypadku takiej rannego ptaszka mocy! Pozostałe sprawy żywieniowe ustalimy na miejscu, nie ma sklepu w pobliżu, Pan Jacek szef kwatery jest szefem kuchni, serwuje dania barowe, i obiadowe, w lodówce podobno jest dużo gatunków piwa, to coś nowego, kiedyś były tylko normalne. Nie jestem Hegemonem tego wyjazdu i pogoda, sytuacja inne czynniki- trasa wszystko do wspólnej decyzji, ale ktoś musi tupnąć nogą i rzucić stalowe jaja na stół bo będzie bałagan.
akkwlsk Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Marku wdzięczni Ci jesteśmy, że wziąłeś na siebie rolę przywódcy ale z tym ponoszeniem kosztów to się weź przestań wygłupiać, większość jest dorosła, a Yarr jedzie z opiekunem więc poradzimy sobie ;-) w razie czego się w sobotę rano skoczy po prowiant, jakiś sklep w zasięgu samochodu jest na pewno.
itr Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 22 bułki po 35 groszy ważne że będzie materiał na kanapki... W Walimiu są sklepy, ale co jakiś czas padają i nigdy nie wiem czy ten który będzie otwarty będzie mieć pieczywo z sensem, dlatego te bułki chcę mieć za pewnik Także deklaruje, że w sobotę bedą 22 suche bułki extra na kanapki na rower, i cos żeby zawinąć.
porcelanowy Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Powitoł Może dla odmiany byście wiatrówkami Porcelanowego ją podziurawili? POZDRo-:ver Obawiam się, że zasłabiutkie Jedyne alu które dziurkują to puszki po piwie, co samo w sobie też jest dobrą zabawą i też możemy uskutecznić
woojj Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 wow strzelanie do ALU puszek---- pustych oczywiście ;-) Co z fojerą, ogniskiem..... Jakie plany????
rambolbambol Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Moja Slavia 631 po skroceniu lufy, tunningu komory i spreżyny spokojnie dziurawi drzwi od Poloneza.
itr Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Peace and love jako hipis i antypatycant wniskuje jednak o zlot bez broni, strzelania, mieczy świetlnych, rzutów toporami, rżnięcia piłą, i walenia pałą Moze pojemy sobie słone paluszki zamiast tego, jest wiata ogniskowa, bedzie szansa na Prodigy zmieszane z Kazikiem i panią od angielskiego, kto chce wyjmie kiełbaskę..
Tomek21001 Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 bedzie szansa na Prodigy zmieszane z Kazikiem i panią od angielskiego, kto chce wyjmie kiełbaskę.. best text tego wątku......
yarr Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 Także deklaruje, że w sobotę bedą 22 suche bułki kto chce wyjmie kiełbaskę.. Brzmi jak w pyte impreza! drzwi od Poloneza. hmm mam tylne szyby od malucha ale nie drzwi od poldona
100lar3k Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 Witam Jutro w okolicach godziny 12 będę wyruszał. Jadę samochodem więc zabiorę ze sobą jakąś skrzynkę z narzędziami do roweru. Liczę że będę w okolicach godziny 16. Czy na miejscu jest jakieś umówione hasło dla naszych pokoi. Czy może ktoś już o tej godzinie będzie na miejscu.
akkwlsk Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 My z woojjem też w okolicach 16 się pojawimy jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.