Przeor Napisano 1 Października 2016 Napisano 1 Października 2016 Na zachętę w miarę świeży (sprzed miesiąca) widoczek ze Srebrnej, jeszcze przed gipsem
woojj Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Co tak ucichło???? Jo z akkwlsk - ślonskie hanysy som ugodani ;-)) Kaj ta pogoda??? Macie jakieś pomysły konkursowe....czy spontan......rowerowy. Trza zacząć pompować balonik ;-)))
porcelanowy Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Powitoł Cicho, bo na razie wiadomo co wiadomo Pogoda zmienna przelotna... ni ma rady na nią i na dobrą sprawę dopiero na miejscu się wszystko okaże. Jeszcze tylko muszę jakieś przylegające spodnie przeciwdeszczowe znaleźć i będę miał ubranie prawie na wszystkie warunki edyta - aha, bo nie wytrzymałem ciśnienia i kupiłem pompkę do amora więc jeśli ktoś będzie potrzebował to będą dwie
akkwlsk Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 taaaa, dogadani, tylko u mnie w domu panuje jedno wielkie zakichanie, zasmarkanie i ból gardła... Trzeba chyba zapobiegać i kurację wódką z pieprzem zastosować profilaktycznie, zanim mnie dopadnie. Ehh jak sobie przypomnę jaka pogoda była w pierwszy weekend paździocha...
woojj Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 u mnie też się przewaliło..... 2 dzieci, żona..... ja na razie się trzymam ;-))) Chopie trzymaj się !!!!
thomasz Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Może zacznijmy od potwierdzenia miejsca spotkania Schronisko "Pod przełęczą" Rzeczka 35 ? Ja planuję być w okolicach 15-16. Będę jechał rowerkiem z Bielawy
itr Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Tak, nocleg bez zmian lista po uaktualnieniu, proszę o sprawdzenie pozostaje coraz mniej czasu, zaliczka jest wpłacona, wypada z wyprzedzeniem korygować listę uczestników... 1 Zeddead 1 noc sb/ndz2 Kazafaza3 Yarr (pt/sb/nd/pn)4 Mariola (pt/sb/nd/pn)5 Woojj6 Maciejas7 Thomasz8 Itr9 Adam10 Tomek2100111 Porcelanowy (pt/sb/nd/pn)12 100lar3k13 Rambolbambol14 Sobek 82
Tomek21001 Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Takie konkursiwo robimy? 12501597_1269029623124467_491066723_n.jp bez pomysłodawcy ????
woojj Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 akkwlsk dopisz do listy..... Razem jedziemy !!!!
Sobek82 Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 Witajcie, ja niestety odpadam, wyjechałem tydzień temu na nieplanowaną delegację coby uzbierać na nieplanowany wózek i inne artykuły dziecięce i potrzeby przyszłej matki rodzicielki.Wybór był pomiędzy, zadowoloną sową a drugą połową.Skreślcie mnie. Pozdrower,Przy okazji może coś się odłoży na sensowną stal.
100lar3k Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 A jakie są ceny za pokój co z posiłkami ile kosztują. Może nie doczytałem, ale chciałbym wiedzieć od strony finansowej jak to wygląda. Jeśli były podawane cenniki dokładne i ostateczne to proszę o podanie, w którym poście. Tylko proszę nie pisać "mniej więcej" bo zależy mi na dokładnych kalkulacjach. Tapatalk i wszystko jasne[emoji41]
akkwlsk Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 akkwlsk dopisz do listy..... Razem jedziemy !!!! Spokojna głowa, widnieję na liście po cywilnemu, jako "9. Adam"
yarr Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 akkwlsk wnoskuje o zmianę twojego avatara na taki
woojj Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 ;-( ja to zawsze dowiaduję się na końcu ............
akkwlsk Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 akkwlsk wnoskuje o zmianę twojego avatara na taki Taki mam jako logo użytkownika w Windowsie
Tomek21001 Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Prognoza na końcówkę przyszłego tygodnia : jeszcze 10 stopni w dół i ciągły deszcz..... https://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Srebrna_G%C3%B3ra/long.html miejmy nadzieję,że się srogo mylą.........
rambolbambol Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Prognoza na końcówkę przyszłego tygodnia : jeszcze 10 stopni w dół i ciągły deszcz..... Zasada #9 Jeśli jeździsz w złych warunkach atmosferycznych, to znaczy, że jesteś dobry sq007viel. Kropka.Jazda w ładnej pogodzie jest luksusem zarezerwowanym na niedzielne popołudnia i szerokie bulwary. Ci, którzy jeżdżą w okropnej pogodzie, czy to zimnie, deszczu czy skwarze, są członkami specjalnego bractwa kolarzy, którzy w poranek wielkiej przejażdżki/ważnego wyścigu, podnoszą zasłony, by sprawdzić pogodę i, widząc padający z nieba deszcz, pozwalają kąśliwemu uśmiechowi rozciągnąć się na ich twarzy. To jest kolarz, który kocha tę robotę. [cytat z zasad Velominati]
thomasz Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 ...no to będzie impra... 2st, deszcz, mglisto, ślisko i lodowato ;-)
itr Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Jak będzie nie przekonamy się do samego końca, góry są takie że nie ma błota i to duży plus, jeśli będzie zła pogoda będziemy jeździć krócej, bez szaleństw, to nie armagedon. Basen w Wałbrzychu w razie czego i sauna. Bierzcie kąpielówki Na razie na liście jest 13 osób, i Rysz na rezerwowej. ceny 30 zł za nocleg, jedzenie z braku szerszego odzewu będzie ustalane na miejscu, wg cennika na stronie http://www.pod-przelecza.pl/ceny/ danie obiadowe lub śniadanie, można zamówić dania z karty baru, nikogo nie będę do niczego już zachęcał. Jeśłi więcej osób na forum się wypowie można ustalić co i kiedy jemy. Proponuję dwa śniadania, obiadokolację w sobotę, i obiad w niedzielę. Ostatni spożywczy jest w Walimiu, daleko na dole, Biedronek nie ma,
woojj Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 chm....a wuszt na ognisko????? Kupi się na miejscu???? Była by dobra obiado-kolacjo-rozgrzewka.
Tomek21001 Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 W kwestii transportowej. Jadę najprawdopodobniej w czwartek Kołobrzeg-Szczecin-Wrocław-Kłodzko-Rychleby. W piątek po południu Rychleby-Sowie. W niedzielę albo nawet poniedziałek z powrotem,w zależności od tego kiedy kończymy imprezę z opcją zahaczenia czegoś po drodze typu Swieradów,single Srebrnej itd lub bez. Jak na razie sam,mogę zabrać co najmniej 2 os,trasa i terminy elastyczne,namiot i palnik w bagażniku. Po wczorajszych testach singla z grubą oponą na wydmach w lesie zabiorę niestety fulla.....smuteczek,ale bez jaj z kozactwem,ortodoksi niech się martwią.... Edit : Itr pytał o jedzenie : dwa śniadania i obiadokolacja sb - jak najbardziej,obiad w niedzielę-w zależności od rozwoju sytuacji.
Michalka Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 O imprezie dowiedzialem sie zbyt późno i nie mam wolnego weekendu, czy są już informacje o wiosennym zlocie ? Pozostaje mi zyczyc wszystkim udanej zabawy i szczesliwej podróży
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.