Skocz do zawartości

[Zdjęcia] Codziennie Jedno Zdjęcie

Wiadomość dodana przez sznib

Uwaga ,Uwaga.

Niniejszym , przychylając się do Wniosku Obywatelskiego złożonego Tuzakładam temat, w którym możecie umieszczać JEDNO zdjęcie .

Zasady:

- zdjęcie ma być wykonane w czasie wypadu rowerowego. 

- zdjęcie może przedstawiać rower lub jego fragment, jednakże pod warunkiem, że rower nie jest głównym elementem zdjęcia.

- zdjęcie może przedstawiać pole  lub łąkę w różnym jego stadium. Miło by było, jakby przy zdjęciu zaoranego pola podać parametry orki, sprzętu oraz zamiar oracza. Przy zdjęciu skoszonej łąki podajemy wysokość koszenia, rodzaj kosiarki i inne parametry. Przy zdjęciu np. ośnieżonego pola podajemy grubość warstwy śniegu.

- na zdjęciu może być płot w różnym stadium - dopuszczalny jest każdy materiał ,z którego wykonano płot.

- zdjęcie może przedstawiać las, drzewo, kilka drzew, krzak lub inną roślinność

- na zdjęciu mogą być ludzie ,którzy muszą mieć ścisły związek z rowerem

- w odróżnieniu od wspomnianego wyżej tematu, zdjęcie nie musi nic urywać. 

- zdjęcie nie musi wywierać efektu WOW i zachęcać do odwiedzenia tego miejsca

- niemile są widziane zdjęcia z Alp, Dolomitów, lub innych tego typu miejsc.

- autorem zdjęć musi być osoba zamieszczająca posta

Teraz proszę o czujność i czytanie ze zrozumieniem, bo podam najważniejszą zasadę. Koniecznie podajemy POWÓD wrzucenia zdjęcia. Dopuszczalne powody:

- bo tak

- bo muszę się pochwalić

- nie miałem innego zajęcia

- nie wiem dlaczego,ale wrzuciłem, bo dlaczego nie i kto mi zabroni.

- mama mi kazała

Zdjęcia bez podanego powodu będą usuwane, lub też Komisja wybierze powód i go dopisze.

Zdjęcia, które Komisja ( czyli Ja, oraz inni Modzi) uznamy za Fajne, zostaną przeniesione do tego tematu.

- w przypadku kiedy zdjęcie okazuje ładną okolicę oprócz powodu dodania fotki podajemy też miejsce jej wykonania oraz info kiedy została zrobiona (orientacyjnie, może być "tego lata" jak skleroza doskwiera i pamięć już nie ta).

Temat jest odpowiedzią na zapotrzebowanie społeczne i w żadnym stopniu nie jest podyktowany chęcią szerzenia tzw. kultury wysokiej.

Aha- wszelkie komentarze typu: 

- Głupi Mod

- Głupi temat

- Mod se robi jaja

- inne skierowane w stronę Administracji 

są niedozwolone.

Dozwolona jest krytyka, wyśmiewanie oraz inne ośmieszające Autora zdjęcia komentarze. Bez wulgaryzmów .

Rekomendowane odpowiedzi