Greg1 Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia W ramach długołikendowej aktywności rekreacyjnej przejechałem kawałek R10 ze Świnoujścia do Kołobrzegu - wyszło 115 km Przejazd przez miejscowości rekreacyjno-letniskowe to była porażka - ludziska łażące pełną szerokością ddr-ów z wózkami, przyczepkami i całym szpejem plażowym typu napompowane materace czy inne flamingi... 5 Cytuj
dragonek Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia Skróciłem na balkonie nową sztyce (tak w ten upał). 2 Cytuj
kazafaza Napisano 19 Sierpnia Napisano 19 Sierpnia Odwiedziłem chłopaków w Bike Park Poznań i macałem retrograty 🥰 6 Cytuj
Sobek82 Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia Przerobiłem White'a 24 Korba z White'a 20'' napęd to deorka 9s, kiermana karbon, gripy esi, mostek chinol, p3dały i pancerz rzułty dla kontrastu. waga 10,18kg. Pozdrow'er😘 9 Cytuj
dragonek Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia Piękny sprzęt. Córce musi się chyba bardzo podobać? Może za 1,5 -2 roku po przesiadce z Wooma 4 też o takim pomyślę. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Sierpnia Mod Team Napisano 23 Sierpnia 10/151 w tym roku (26/685 overall) na 7 km segmencie w terenie (trasa typu "Janusz z Grażyną by płakali") - jak na nietrenującego i prawie 5 dych na karku, to chyba nie najgorzej Cytuj
Wojcio Napisano 24 Sierpnia Napisano 24 Sierpnia Wczoraj rodzinna trasa Sochaczew - Warszawa przez Puszczę 82km (momentami jak w górach, częściej jak na pustyni). Było ładnie ale 10 stopni Celsjusza o 13 w sierpniu na Mazowszu to przesada! Dziś rowerkiem na jogę, by rozruszać stare kości. 7 Cytuj
kazafaza Napisano 4 Września Napisano 4 Września Do trzech razy sztuka - 29er najstarszego młodego w poczekalni na nowe koło przednie więc nastąpiło przeproszenie z Garym. Ale Gary nie wytrzymał i strzelił tam, gdzie poprzednio. Czerwony Marlin to ostatnia rama jaką miałem, muszę szybko poskładać 29era jeśli chcę aby przetrwała bez pęknięć 3 Cytuj
Wojcio Napisano 4 Września Napisano 4 Września Dziś razem z córką wymieniłem w jej gravelu tarczę 42t na 32t, jutro wejdą opony 2.1 zamiast 40c i jazda w góry…. 3 Cytuj
MrJ Napisano 5 Września Napisano 5 Września 17 godzin temu, kazafaza napisał: Ło panie, Manitou Splice! To się już na żółte blachy nadaje! 😄 1 Cytuj
Wojcio Napisano 5 Września Napisano 5 Września I gravel córki już gotowy na Glacensis. Ponieważ panie jadą same (cóż, robota) to dziewczyna bierze i MTB (na Srebrną Górę) i gravela. To Mylc - takie gravelowe enduro - rama długa, główka pochyla. Weszła zębatka 32 zamiast 42 i opony 2.1/2.0 zamiast 38c (na zdjęciu jeszcze obie 2.1, ale tylna miała za ciasno) na mleku. Robiliśmy testy na górce szczęśliwickiej - można jechać. 5 Cytuj
KSikorski Napisano 5 Września Napisano 5 Września Nie wiem po co sobie odbierać radość z życia gravelem na glacensis. 😉 Cytuj
marcin_ostrów Napisano 7 Września Napisano 7 Września Wróciłem do domu i znowu musze klocki kupować ... Za stary już jestem i za dużo hamuje ...Fioletowe Galfery do elektryków zjechałem do 0 w 10 dni jazdy ... Cytuj
Maciorra Napisano 7 Września Napisano 7 Września @marcin_ostrów to nie kupuj zielonych Galferów na podmiankę;) Cytuj
marcin_ostrów Napisano 7 Września Napisano 7 Września No właśnie zielone mam z przodu . Razem z tyłem wymieniane , tyłu zero , przód pojezdzi jeszcze nastepne 10 dni Cytuj
Maciorra Napisano 7 Września Napisano 7 Września Ja mam zestaw zielony przód i czarny tył zakładane tego samego dnia i z przodu mam połowę grubości okładziny, a z tyłu ledwie co ruszone, a w górach dużo więcej używam tyłu do kontroli prędkości:) Cytuj
marcin_ostrów Napisano 7 Września Napisano 7 Września (edytowane) Miałem w plecaku czerwone, poszły na tył. Zobaczymy. Na zapas idą Sinteri w wersji black i blue . Zerknąłem na Strave. U mnie 10 dni to 30 km w pionie. W sumie się nie dziwię że się skończyły Edytowane 7 Września przez marcin_ostrów Cytuj
RabbitHood Napisano 17 Września Napisano 17 Września Upgrejdowałem Marina na mieszczucha dla znajomego: Wnioski: 1. Coś krótki ten rower (a podobno Mariny są długie) 2. Tektro nadal to paździerz i pewnie znajomy wróci za miesiąc po hamulce. 3. 38/11-32 nadal uważam za najlepszy napęd do spokojnego pojeżdżenia. 4. Chyba zacznę kupować tylko bb od Tokena - już dawno nie widziałem tak fajnie kręcącego się suportu. 3 Cytuj
sky87 Napisano 17 Września Napisano 17 Września Ad. 2 Wrzuć klocki EBC niebieskie i jakąś dobrą tarczę 160 (ja mam RT70 Japan) i zobaczysz że będzie aż za dobrze Cytuj
MrJ Napisano 18 Września Napisano 18 Września (edytowane) 19 godzin temu, RabbitHood napisał: 38/11-32 nadal uważam za najlepszy napęd do spokojnego pojeżdżenia. Nie tylko spokojnego. Porównując do niegdysiejszego standardu, czyli 3x8, brakuje im tylko skrajnych przełożeń dla asfaltowych ścigantów i leśnych podjeżdżaczy. Przy czym pierwsze nadrobi większa średnica kół, a do drugiego i tak taki rower się niespecjalnie nadaje, więc po do więcej? Edytowane 18 Września przez MrJ Cytuj
RabbitHood Napisano 19 Września Napisano 19 Września No zobaczymy z tymi Tektro - nawet po ich "dotarciu" raczej spowalniają a nie hamują. Tak czy inaczej rower już oddany właścicielowi. Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) A ja bombę sobie zaliczyłem w ostatnią sobotę na Bike Maratonie. Ale nie jakąś tam zwykłą bombę. To było największe bombardowanie w mojej rowerowej karierze ever. Niby człowiek przygotowany do startu, aż tu zza któregoś drzewa zaczynasz słyszeć szepty... "ty już sobie dzisiaj pojeździłeś". No i po w miarę dobrym starcie, jak na mnie, odjechaniu tym, których planowałem, musiałem... Ach, zrobiłem sobie rykowkowisko, tak żeby było lżej na duszy. Pokrzyczałem na jagodowe krzewy, poleżałem sobie na mchu zastanawiając się nad sensem życia. Silnik wysiadł, ale komputer jeszcze coś tam miał baterii na rozruch. Kilka razy jeszcze odcinało po drodze, ale DNF nie wpadł Edytowane 1 godzinę temu przez CoolBreezeOne 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi