Greg1 Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia W ramach długołikendowej aktywności rekreacyjnej przejechałem kawałek R10 ze Świnoujścia do Kołobrzegu - wyszło 115 km Przejazd przez miejscowości rekreacyjno-letniskowe to była porażka - ludziska łażące pełną szerokością ddr-ów z wózkami, przyczepkami i całym szpejem plażowym typu napompowane materace czy inne flamingi... 5 Cytuj
dragonek Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia Skróciłem na balkonie nową sztyce (tak w ten upał). 2 Cytuj
kazafaza Napisano 19 Sierpnia Napisano 19 Sierpnia Odwiedziłem chłopaków w Bike Park Poznań i macałem retrograty 🥰 5 Cytuj
Sobek82 Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia Przerobiłem White'a 24 Korba z White'a 20'' napęd to deorka 9s, kiermana karbon, gripy esi, mostek chinol, p3dały i pancerz rzułty dla kontrastu. waga 10,18kg. Pozdrow'er😘 7 Cytuj
dragonek Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia Piękny sprzęt. Córce musi się chyba bardzo podobać? Może za 1,5 -2 roku po przesiadce z Wooma 4 też o takim pomyślę. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Sierpnia Mod Team Napisano 23 Sierpnia 10/151 w tym roku (26/685 overall) na 7 km segmencie w terenie (trasa typu "Janusz z Grażyną by płakali") - jak na nietrenującego i prawie 5 dych na karku, to chyba nie najgorzej Cytuj
Wojcio Napisano 24 Sierpnia Napisano 24 Sierpnia Wczoraj rodzinna trasa Sochaczew - Warszawa przez Puszczę 82km (momentami jak w górach, częściej jak na pustyni). Było ładnie ale 10 stopni Celsjusza o 13 w sierpniu na Mazowszu to przesada! Dziś rowerkiem na jogę, by rozruszać stare kości. 5 Cytuj
kazafaza Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Do trzech razy sztuka - 29er najstarszego młodego w poczekalni na nowe koło przednie więc nastąpiło przeproszenie z Garym. Ale Gary nie wytrzymał i strzelił tam, gdzie poprzednio. Czerwony Marlin to ostatnia rama jaką miałem, muszę szybko poskładać 29era jeśli chcę aby przetrwała bez pęknięć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi