Greg1 Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia W ramach długołikendowej aktywności rekreacyjnej przejechałem kawałek R10 ze Świnoujścia do Kołobrzegu - wyszło 115 km Przejazd przez miejscowości rekreacyjno-letniskowe to była porażka - ludziska łażące pełną szerokością ddr-ów z wózkami, przyczepkami i całym szpejem plażowym typu napompowane materace czy inne flamingi... 4 Cytuj
dragonek Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia Skróciłem na balkonie nową sztyce (tak w ten upał). 2 Cytuj
kazafaza Napisano Wtorek o 15:09 Napisano Wtorek o 15:09 Odwiedziłem chłopaków w Bike Park Poznań i macałem retrograty 🥰 4 Cytuj
Sobek82 Napisano Środa o 07:53 Napisano Środa o 07:53 Przerobiłem White'a 24 Korba z White'a 20'' napęd to deorka 9s, kiermana karbon, gripy esi, mostek chinol, p3dały i pancerz rzułty dla kontrastu. waga 10,18kg. Pozdrow'er😘 5 Cytuj
dragonek Napisano Środa o 09:11 Napisano Środa o 09:11 Piękny sprzęt. Córce musi się chyba bardzo podobać? Może za 1,5 -2 roku po przesiadce z Wooma 4 też o takim pomyślę. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 godzin temu Mod Team Napisano 6 godzin temu 10/151 w tym roku (26/685 overall) na 7 km segmencie w terenie (trasa typu "Janusz z Grażyną by płakali") - jak na nietrenującego i prawie 5 dych na karku, to chyba nie najgorzej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi