Greg1 Napisano 1 Czerwca Napisano 1 Czerwca (edytowane) A u mnie leje, więc o rowerze mogę co najwyżej pomarzyć... 🤬 Edytowane 1 Czerwca przez Greg1 Cytuj
spidelli Napisano 1 Czerwca Napisano 1 Czerwca Godzinę temu, Wojcio napisał: butle Coleman nie pasują do kuchenek Camping Gaz Oj, się eurokołchoz za to weźmie Tak siedzę i patrzę w prognozę, a dzień mija... Zaryzykować szybkie 50 km outdoor i dopisać do dystansu, czy siadać na trenażer i wykręcić tyle samo bez dopisywania (bo to oszustwo ) Cytuj
Wojcio Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca (edytowane) Wekendowa wyprawa z żoną - Pociągiem do Tczewa, rowerami do Krynicy Morskiej, nocleg i następnego dnia do Gdańska na pociąg - 140km w dwa dni, zwiedzanie muzeum 2WŚ, dobre jedzenie, piękne widoki. Trasa cudowna, deszcze - znikome, problemów - żadnych. Szczęśliwi. Pozdrowienia dla pana na czerwonym Cannondale, za którym jechaliśmy kawałek pod wiatr do Gdańska - to był najszybszy kawałek Edytowane 8 Czerwca przez Wojcio 7 Cytuj
spidelli Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca (edytowane) Przy okazji uporządkowałem sobie kokpit bo ktoś w sklepie pokrzyżował linki i przewody. Nowa owijka kameleon: Edytowane 8 Czerwca przez spidelli 3 Cytuj
Eathan Napisano 21 Czerwca Napisano 21 Czerwca Podczas zasłużonego siku skrzywiłem hak przerzutki. PS Rada dla potomnych. Nie opierajcie roweru o siatkę jak wieje wiatr. Ronek się wywalił, hak się skrzywił. Na szczęście było to 10 km od końca trasy i auta. Skrzywił się tak okrutnie, że nawet nie ma sensu prostować. Musi wjechać nowy Cytuj
Maciorra Napisano 21 Czerwca Napisano 21 Czerwca @Eathan Jak byś jeździł z pieluchą, to byś nie miał problemu:) 1 Cytuj
smw44199 Napisano Sobota o 13:11 Napisano Sobota o 13:11 Jakbyś miał zawsze niepotrzebną podpórkę nie musiałbyś szukać tego płotu 😁 1 1 Cytuj
Wojcio Napisano Sobota o 13:55 Napisano Sobota o 13:55 (edytowane) Kolejna weekendowa wycieczka z żoną. Warszawa - Wilga (nocleg) - Radom. Po drodze promy w Gassach i Świerżu, dużo lasów, Puszcza Kozienicka z kilkunastokilometrową gravelową autostradą (która nagle przechodzi w piach i wertepy). Nocleg dość luksusowy - hotel Las Woda, w którym właśnie otwarto basen zewnętrzny. Dobra pizza w Karczewie, piękne lasy za Otwockiem (tym razem ominęliśmy asfaltem kawałek potwornego piachu, przez który pchaliśmy kilka tygodni temu). Dodatkową atrakcją był wiatr, który pozwalał czasem jechać ponad 35km/h. Średnie prędkości jednak niskie z uwagi na dziki teren i naturalne nawierzchnie. Dwa dni jazdy i ok 50 minut powrotu pociągiem IC 😀 Edytowane Sobota o 13:56 przez Wojcio 4 Cytuj
Eathan Napisano Sobota o 15:18 Napisano Sobota o 15:18 2 godziny temu, smw44199 napisał: Jakbyś miał zawsze niepotrzebną podpórkę nie musiałbyś szukać tego płotu 😁 Papież kto to widział gravela z podpórka. Toż to bluźnierstwo jakieś 😈 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Sobota o 15:22 Mod Team Napisano Sobota o 15:22 @Eathan Rada dla potomnych, to opierać stroną nienapędową, albo kłaść Dzisiaj kolejne spotkanie z dzikami - odpuściłem jazdę w ich stronę, bo były dwa dorosłe z 6 pasiakami, więc wolałem nie ryzykować. Miesiąc temu zrezygnowałem ze zdjęcia, kiedy jeden chrząknął stojąc na wprost 20 m ode mnie (wtedy było z 5 -6 dorosłych i kilka młodych). 1 Cytuj
smw44199 Napisano Sobota o 15:33 Napisano Sobota o 15:33 14 minut temu, Eathan napisał: Papież kto to widział gravela z podpórka. Toż to bluźnierstwo jakieś 😈 i z błotnikami 🤣 Cytuj
Greg1 Napisano Sobota o 16:22 Napisano Sobota o 16:22 59 minut temu, KrissDeValnor napisał: @Eathan Rada dla potomnych, to opierać stroną nienapędową, albo kłaść Kłaść też na stronę nienapędową oczywiście 😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi