Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Wojcio napisał:

butle Coleman nie pasują do kuchenek Camping Gaz

Oj, się eurokołchoz za to weźmie ;) 

Tak siedzę i patrzę w prognozę, a dzień mija... Zaryzykować szybkie 50 km outdoor i dopisać do dystansu, czy siadać na trenażer i wykręcić tyle samo bez dopisywania (bo to oszustwo ;) )

Napisano (edytowane)

Wekendowa wyprawa z żoną - Pociągiem do Tczewa, rowerami do Krynicy Morskiej, nocleg i następnego dnia do Gdańska na pociąg - 140km w dwa dni, zwiedzanie muzeum 2WŚ, dobre jedzenie, piękne widoki. Trasa cudowna, deszcze - znikome, problemów - żadnych. Szczęśliwi. Pozdrowienia dla pana na czerwonym Cannondale, za którym jechaliśmy kawałek pod wiatr do Gdańska - to był najszybszy kawałek :)

IMG_6933 (1).jpeg

IMG_6949 (1).jpeg

IMG_6937 (1).jpeg

IMG_6903 (1).jpeg

Edytowane przez Wojcio
  • +1 pomógł 7
Napisano (edytowane)

Przy okazji uporządkowałem sobie kokpit bo ktoś w sklepie pokrzyżował linki i przewody. Nowa owijka kameleon:

DSC_7557_polarr.jpeg

Edytowane przez spidelli
  • +1 pomógł 3
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Podczas zasłużonego siku skrzywiłem hak przerzutki.

PS

Rada dla potomnych. Nie opierajcie roweru o siatkę jak wieje wiatr. Ronek się wywalił, hak się skrzywił. Na szczęście było to 10 km od końca trasy i auta. Skrzywił się tak okrutnie, że nawet nie ma sensu prostować. Musi wjechać nowy ;) 

Napisano (edytowane)

Kolejna weekendowa wycieczka z żoną. Warszawa - Wilga (nocleg) - Radom. Po drodze promy w Gassach i Świerżu, dużo lasów, Puszcza Kozienicka z kilkunastokilometrową gravelową autostradą (która nagle przechodzi w piach i wertepy). Nocleg dość luksusowy - hotel Las Woda, w którym właśnie otwarto basen zewnętrzny. Dobra pizza w Karczewie, piękne lasy za Otwockiem (tym razem ominęliśmy asfaltem kawałek potwornego piachu, przez który pchaliśmy kilka tygodni temu). Dodatkową atrakcją był wiatr, który pozwalał czasem jechać ponad 35km/h. Średnie prędkości jednak niskie z uwagi na dziki teren i naturalne nawierzchnie. Dwa dni jazdy i ok 50 minut powrotu pociągiem IC 😀

IMG_6977 Large.jpeg

IMG_7003 Large.jpeg

IMG_6982 Large.jpeg

Edytowane przez Wojcio
  • +1 pomógł 4
Napisano
2 godziny temu, smw44199 napisał:

Jakbyś miał zawsze niepotrzebną podpórkę nie musiałbyś szukać tego płotu 😁

Papież kto to widział gravela z podpórka. Toż to bluźnierstwo jakieś 😈

• Mod Team
Napisano

@Eathan Rada dla potomnych, to opierać stroną nienapędową, albo kłaść ;) 

Dzisiaj kolejne spotkanie z dzikami - odpuściłem jazdę w ich stronę, bo były dwa dorosłe z 6 pasiakami, więc wolałem nie ryzykować. Miesiąc temu zrezygnowałem ze zdjęcia, kiedy jeden chrząknął stojąc na wprost 20 m ode mnie (wtedy było z 5 -6 dorosłych i kilka młodych).  

• +1 pomógł 1