Skocz do zawartości

[Ramy,Rowery 650b] nowe i przeróbki

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, czy próbował ktoś może ożenić ramę Rometa 29er'a stalową z kołami 650b? Mam taki rowerek i chciałem spróbować mnieszego koła. Co wy na to?

Napisano

A ja osobiście powiem, że nudzą mi się te zabawy w 26er, 27,5 er, 29er (za kilka lat pewnie jeszcze kilkanaście innych "erów"), jazda na rowerze to po prostu jazda na rowerze, chyba że czyimś celem życiowym jest to żeby być w jakimś miejscu 2 sekundy wcześniej niż inny rower ;)

• Mod Team
Napisano

Wyszukiwarka nie pokazuje, więc chyba umknęła naszej uwadze cała enduracka seria Dune od Mondrakera.

Click do serii Dune.

Click do testu wersji R na BikeWorld.

Click do testu wersji XR na PinkBike.

p4pb10453777.jpg

• Mod Team
Napisano

(chłopaki z bB - ino kto w to uwierzy - piszą, że rower z tą ichniejszą geo prowadzi się jak żaden inny i tylko początkowo jest wrażenie jazdy na upośledzonym biku
aaa... i podobno bardzo słabo ze sztywnością ogona, tak napisali)

Się to tyczy powyższych garbatych Hiszpan jak by kto pytał poniżej ;)

• Mod Team
Napisano

Podziękował Kocie

Z inne beczki - chyba nikt tu nie wspomniał, ale dla łakomych stali w 650b jakaś dziwna "promo" jest na ebyu.uk.
On-onki 45650 stoją po 150 funta. Nowe, ładne, różne rozmiary-dziwy, dziwy.

Napisano

A moze doszli do wniosku iz niewymienny hak to pomylka szpiega?

Co do Mondraker'a: na pewno dziwnie sie siada na rower "bez mostka", stad zdziwko testerow jak sadze...

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

I ślizganie się na legendzie marki...

Airborne 650B Proto

Airborne-Prototype-Enduro-Bike-2.jpg

Aktualnie 6 cali skoku, główka ramy 65.5st, sztywne osie, stozkowa sterówka i takietam współczesne dyrdymały...

Wiecje fociszonów na Bajkrumorach

Szacunek...

I.

Napisano

Zgadza się, ślizgawka jak się patrzy, ciekawe czy A-gang opatentował zawias w jednej linii z osią koła, czy każdy może tak klepać. Wykonanie ramy nie jest najwyższych lotów.

Napisano

Słabo wyglądają ramy z nieużywaną płytką do montażu przerzutki.

Bywa, że czasem daje się wymontować, ale zdałby się jakiś procent ram

dedykowanych na wejściu pod ss.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...