cervandes Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Hello. Właśnie miała miejsce premiera nowych urządzeń Garmina dla krasnoludków i posiadaczy sokolego wzroku. Osobiście jestem zaskoczony cenami: 1939pln za 850 oraz 2369 za 850. A 850tka posiada moją ulubioną funkcję z 1050 - dzwonek Do tego nowe wyświetlacze i krótszy czas pracy na baterii DO 12h. Czekamy jeszcze na nowego Explore i będziemy mieli komplet produktów na najbliższe lata. Cytuj
Eathan Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu ding ding... Jak dla mnie jedyna warta uwagi funkcja to połączenie ekranu dotykowego i przycisków w 850. Reszta nie jest warta uwagi a bateria dyskryminuje te urządzenia. BTW @cervandes za trzy dychy masz takie cudo => https://pl.aliexpress.com/item/32834707705.html i nie musisz zmieniać grupy sprzętowej na elektryczną Cytuj
pecio Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu Jak dla mnie Garmin strzela sobie w łeb........w kolana już dawno idioci sobie puknęli. Dla " junajteda" coraz na pół roku pojedzie do sklepu po bułki szpej jak znalazł. Dla mnie to ładowanie codzienne. Przy tylu cyklach akumulator momentalnie zdechnie. Z 1040 solar który przez miesiąc nie widzi ładowarki do badziewia ładowanego co drugi/ co dzień ............. quo vadis Garminie. No ale sikać po nogach nabywcy będą....... dzwonek 😁🤮, oczony ekran 🤢.......prima soft 😉 Cytuj
RabbitHood Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Chiński smartfon n-krotnie "potężniejszy" wyrwiesz za kilkaset złotych. Garmin i jego psychofani są odklejeni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi