spidelli Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 16 godzin temu, RabbitHood napisał: Dlatego przyszłością jest tak naprawdę warsztat rowerowy z małym sklepem stacjonarnym Sieciówki w stylu CR raczej nie znikną, podobnie jak tanie sklepy internetowe ale na pewno typ sklepu, o którym piszesz będzie uzupełnieniem. Sam mam 2-3 takie sklepy, z których czasami korzystam, mimo że CR to pierwszy wybór - za szybką dostawę. W takim serwisosklepiku np. centruję koła, a ze kilka razy poszli mi na rękę i mogłem podrzucić rower wcześniej, to z poczucia wdzięczności z reguły coś kupię Chociaż ostatnio nie chciało mi się zamawiać hurtem, żeby odsyłać i pojechałem do stacjonarnego CR - pomierzyłem rękawki i nogawki, zmierzyłem wiatrówkę i kupiłem. Z wad tego systemu - brak punktów lojalnościowych, a paragon był na całkiem słuszną kwotę. W Deklu można było ręcznie wpisać kod z paragonu logując się na swoim koncie, więc CR ma jeszcze przestrzeń do doskonalenia. Chcę sobie kupić kilka drobiazgów i kilka voucherów zniżkowych byłoby wskazanych Cytuj
RabbitHood Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Nie mówię, że sieciówki znikną - bo na razie pędzą siłą rozpędu (ale czy tak będzie gdy w wiek średni dojdzie pokolenie wychowane jedynie na zakupach internetowych?). Po prostu uważam, że przyszłość w Polsce jest w sektorze usługowym. Co więcej - wraz z bogaceniem się Polaków, rodacy zaczną bardziej niż pieniądze cenić czas i nie będzie im się chciało samemu grzebać w sprzętach. Cytuj
dragonek Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 14 godzin temu, wr81 napisał: .S. W kontekście CR czy ktoś zauważył akcje z rowerami Stevens dostępnymi w pewnym momencie w Biosternie w dobrych cenach? W komenatarzach na pepperze ponad miesiąc temu był wpis sugerujący że biosternowi Stevens nie dostarczył uzgodnionej (i opłaconej) liczby rowerów (nie ma więcej Devils Trail 18 cali). Meanwhile in CR: Obstawiam, że na CR Stevens 18" był dostępny dużo wcześniej, zanim ktoś na pepperze podzielił się namiarami na Biostern, gdzie ten rower był w świetnej cenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi