Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

centrumrowerowe.pl - negatywna

Przerzutka FD-R8050 zakupiona jako BOX, przyszła niedbale wrzucona w karton wersja OEM. Suport milczy. Nie ukrywam, że nie takiej obsługi i podejścia oczekiwałem po CR.

• 2 tygodnie później...
Napisano

sklep: ultradventure.pl

ocena : NEGATYWNA

Kupiłem w tym sklepie NOWĄ  koszulkę PEdALED  merino Odyssey płacą za nią nie mało grosza  (755) . I co  otrzymałem w zamian ?  Używaną , zmechaconą  , pozaciąganą i w dodatku  KUXXXXXA  poplamioną  koszulkę w opakowaniu po jakimś  t-shircie .  Większej  fujozy od dawna nie przerabiałem  i to w dodatku przez sklep który szczyci  byciem , cytuję "...prawdziwym ekspertem w kwestii odzieży i sprzętu,...."

• Smutny 1
Napisano (edytowane)

@pecio co Cię skłoniło do zakupu u jakiegoś polskiego pośrednika rzeczy, która jest dostępna bezpośrednio u producenta w kanale direct sales... z bardzo sensowną polityką wysyłki i zwrotów. To by miało sens, jakbyś kupował stacjonarnie i chciał dotknąć, zobaczyć w sklepie w tym Krakowie, ale przy zakupach na odległość to chyba żadna różnica, czy paczka idzie z Krakowa czy z zagranicy. 

Bez urazy, po prostu staram się zrozumieć koncepcję biznesową takich sklepów jak ten Ultradventure. Dla kogo jest przeznaczona ich oferta...? Bo ciuchy od Pedaled czy w piiip drogiego Cafe du Cycliste, to mogę sobie sam ściągnąć z macierzystych sklepów (czasem nawet w promocyjnych cenach), a z drugiej strony nie są to marki takie jak np. Assos (w sumie też drogi 🙂), którego nawet nie wiem, czy da się kupić detalicznie od samego Assosa, bo i tak wiadomo, że oni nastawiają się na sprzedaż przez szeroką sieć dystrybutorów i oficjalnych przedstawicieli i tam właśnie będę szukał np. szwajcarskich gaci...

Edytowane przez HSM
Napisano

@Eathan będę dozgonnie cmokał Ciebie w pupkę 😉 Dzięki Tobie kupiłem  rzeczoną koszulinkę  dwie stówki taniej .  Jeszcze raz dzięki !!

• Haha 2
Napisano

ops... :D @pecio moja pupka się poleca hheheheh A tak poważnie to na Stravie masz wyzwania i często są promocje dużych marek. ASOSS robi, Pedaled robił, LeCool robi i jeszcze było jakieś inne. Zwykle masz ogarnąć jakiś dystans w określonym czasie, po dostajesz kod rabatowy w nagrodę. 

• +1 pomógł 1