Skocz do zawartości

[Zlot Jednobiegowy] Singlova 2017 - czyli 2-gi Piknik Jednobiegowy w Kraju (23-25.06.2017)

maciejas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzę, że duch w narodzie nie wygasł, będziemy pompować to i owo jak tylko sytuacja w lesie się ociepli i od-lodzi!

Lista uczestników nie jest jeszcze zamknięta -

- prosiemy o pójście za przykładem kolegów i ujawnianie się, nawet jeśli Wasz przyjazd stoi dziś pod znakiem zapytania.

Aktualna lista osób zapisanych i zainteresowanych.

Zapisani

1. Ivan_MTB            (pt / sb / nd / +)      
2. Yarr                      (pt* / sb / nd)      pt niepewny
3. + Mariola              (pt* / sb / nd)      pt niepewny
4. MikeSkywalker     (sb / nd)      
5. Rysz                     (pt* / sb / nd)      pt niepewny
6. IBNZ                    (pt / sb / nd )  
7. Tomek21001       (pt / sb / nd)      
8. skwarek2             (?)      jednym kołem

Zainteresowani
9.   akkwlsk  (sb / nd)      wyjazd niepewny
10. Piotrekrower  (?)      wyjazd niepewny
11. anarchy  (?)      
12. karolg  (?)      

DSC_9975__20151122.1.jpg

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dobra a kto mi machinę usinglovi? Jeden mam z przodu tył 11. Więc jest jedynka do usunięcia.

Bo termin mi pasuje kalendarzowo. 

Hmmm klepnę do Ivana @, może będzie wcześniej w 3polis. 

• Mod Team
Napisano

Dobra a kto mi machinę usinglovi? Jeden mam z przodu tył 11. Więc jest jedynka do usunięcia.

Usuwaniem jedynek z reguły zajmuje się dentysta. :D

@Koledzy Zza Miedzy - ja rozumiem, że temat nadal jak najbardziej aktualny i zrobimy jakieś spotkanie organizacyjne wkrótce, bo właśnie się dowiedziałem, że kumpel się hajta w tym terminie i chciałbym dać mu znać, czy przyjdzie mi uronić łzę nad jego przyszłym losem w kościele i wysiorbać barszcz na weselu, czy jednak wybrać opcję bydgoskiego singlovania? ;) 
  • Mod Team
Napisano

Hmmm klepnę do Ivana @, może będzie wcześniej w 3polis. 

Pewnie będzie, ale nie jakoś dużo wcześniej. Moze w czwartek przed imprezą, może w środę...

Idź do magików którzy rower Ci składali i poproś ich grzecznie o zajechaną kasetę XD, bo jak mniemam taką właśnie masz - SRAM 10/40 lub 10/42 w systemie XD. Niech popieszczą to nieco flexą i zrobią Ci hack'n'slash converter.

Chyba, że chcesz polecieć po całości to kup sobie Zinger'a ----> http://problemsolversbike.com/products/drivetrain/zinger

Szacunek...

I.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Ekhem...

Jakoże czas mija, krzywa rośnie proszę o wstepne deklaracje ilu ludziów byłoby zainteresowane koszulkami okolicznościowymi.

Cena pewnie w granicach zeszłorocznych za sztukę, czyli jak pamietam coś koło 35 ziko - poprawcie mnie jeśli się kropnąłem.

Im szybciej zadeklarujemy się, tym szybciej będzie można złożyć zamówienie, a jak wiadomo w tym terminie ciężko się wbić w grafik drukarni gdyż wszyscy drukuja wszystko na lato...

Projekt na razie się wysmaża w głowie Białki ale byłbym spokojny o zayabystość onego :)

Szacunek...

I.

Napisano

Jak uda mi się dotrzeć, to ja oczywiście XL'ke klepie i zawczasu mówię, że czarną. A jakby komuś została zapasowa z JPJ to chętnie odkupię, bo moja gdzieś przepadła :((((   

P.S. Na ten weekend chyba przypada Swift Campout... Może spanie pod chmurką? :D 

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

No u mnie jeszcze dwie nieśmigane L-ki leżą, ale może być kuso dla tekiego milimetra jak Ty...

Ewentualnie mogiemy Ci domówić,ale pewnie będzie to z 5 dyszek kosztować...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Ale tu cicho.... :blink: 

Musi być, że wszyscy ostro jeżdżą? 

Ivan, jak będą koszulki, to ja się oczywiście piszę na sztukę. L-kę najlepiej.

Napisano

A jakby komuś została zapasowa z JPJ to chętnie odkupię, bo moja gdzieś przepadła

Zapasowa nie ale moja "właściwa" jest praktycznie nieśmigana, raz czy dwa razy założona na chwilę, pralki jeszcze nie widziała.

Jakbym się wcisnął w zapasową L-kę od Ivana (a powinno się to udać) to możemy zrobić deal. 

A na tegoroczne oczywiście że się piszę, ale chyba właśnie na L-kę jak rozmiarówka będzie jak zeszłoroczna. 

Napisano

Ekhm, znalazłoby się jeszcze jedno miejsce dla spóźnialskiego Królewicza? Odpusciłem jedną inkszą imprezę i mam możliwość wyparcelowania kilku dni wolnego w czerwcu. Dałoby radę gdzieś tam w kąt mnie wcibić?  :whistling:

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Koszulinki beda w takiej samej rozmiarowce co w zeszlym roku.

Pani Dezajnerka, zazyczyla sobie flaszke Jacka Danielskiego jako gratyfikacji.

Takze bedzie kwesta xD

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Czyli tak pi-razy-siekierka na razie wiecej niż 15 chetnych na koszulinki nie będzie.

Spoko-luz, nieco droższe będą poprostu.

Szacunek...

I.

Napisano

Ivanie, jak mnie Orgi dadzą zezwolenie na wjazd na event, to poprosiłbym o jedną Mkę :)

Już zapisują i aktualizują listę uczestników.

Skwarek coś nam tutaj desperuje - ale może się go da na dobrą drogę sprowadzić.

A propos drogi - zdałem sobie sprawę, że właśnie rozpoczyna się budowa S5 w okolicy. Zgadnijcie którędy będzie prowadzić :|

Zapisani

1. Ivan_MTB                     (pt / sb / nd / +)     

2. Yarr                              (pt* / sb / nd)      pt niepewny

3. + Mariola                      (pt* / sb / nd)      pt niepewny

4. MikeSkywalker             (sb / nd)     

5. Rysz                             (pt* / sb / nd)      pt niepewny

6. IBNZ                             (pt / sb / nd)     

7. Tomek21001                (pt / sb / nd)     

8. zukikiziu                       (pt / sb / nd)     

Zainteresowani niepewni

9. skwarek2                      (?)      jednym kołem

10. akkwlsk                       (sb / nd)      wyjazd niepewny

11. Piotrekrower                (?)      wyjazd niepewny

12. anarchy                       (?)     

13. karolg                          (?)     

14. itr                                 (?)      

Jeśli cos jest niepoprawnie - proszę o informacje.

Napisano

Proszę mnie przenieść na listę niepewnych,wolnobieg 22t zakupiony,kapcie też jakieś znajdę, ale sytuacja okołoterminowa zlotowa trochę się zagęszcza.

Najwyżej desperacko zjadę na ostatnią chwilę,namiot jest.

Napisano

Hej, czy można się jeszcze dopisać?

I jeszcze pytanie - gdzie konkretnie jest nocleg, czy są to namioty czy jakieś domki / pokoje? 

ed: jedzie ktoś może z Poznania?

• Mod Team
Napisano

Ekhem... Tak nieśmiało tylko zauważam Kolego, ze to jest impreza tematyczna, jednobiegowa.

I tylko rowery jednobiegowe są dopuszczone.

Jeśli oczywiście jeśli masz certyfikat takiej koszerności i rower z jednym biegiem to pewnie Szanowny Org jakiegoś królika z kapelusza wyciagnie :)

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...