woojj Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 no ;-) co ma nie pójść....ino czy my suche drewno do polynia znajdymy????
itr Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 podobno drewno jest, jak przyjedziecie powinienem być zawsze mozecie się przedstawić bo nie mają innego zlotu rowerzystów
Tomek21001 Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Stan na 7.00 - lekki szronik na trawnikach, 1 stopień na plusie,leciutki wiaterek,minimalne zachmurzenie z dużą szansą na przebicie się słońca. Taki rześki poranek. W sumie nieżle,a ma być tylko lepiej.
porcelanowy Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Powitoł Pasuje Wypchałem wczoraj 75litrowy plecak ciuchami na "każdą okazję"(*) Proszę się nie śmiać jak będę go tachał z auta. (*)plus śpiwór, plus plecak rowerowy, plus torba strzelecka... rower też jest
Tomek21001 Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Wyszło słońce ! Temperatura rośnie,jest pięknie. Kto nie jedzie ten trąba.
thomasz Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Ja również wyruszam. W ostatniej chwili doszły triglavy ;-) Tradycyjnie przed imprezą dopadło mnie przeziębienie. Aspirynka, rutinoscorbin i w drogę!
kazafaza Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Wesolej imprezy Panie i Pany! POZDRo-:ver Trąba
porcelanowy Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Powitoł Chcę taką koszulkę Twój rysunek czy jakiś stock'owy?
mehow Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 uwaga na dziki Nadleśnictwa Bardo Śląskie WIELKOOBSZAROWA INWENTARYZACJA DZIKÓW Strefa MTB Sudety ma w ten łykend zakończenie sezonu - > Aktualności Strefa MTB Sudety
woojj Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Jedynymi dzikami w okolicy będziemy MY ;-))
kazafaza Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 @Porcelanowy: siakis stok, nie moge znalezc autora...a zasiorbalem zestad POZDRo-:beer
itr Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Jedynymi dzikami w okolicy będziemy MY ;-)) pod tym postem swieci sie reklama z panem rzeźnikiem i hasło motto: mieso z wlasnego rozbioru
maciejas Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Kazafaza, Ivan, anarchy - pijemy Wasze zdrowie!
kazafaza Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Dziękujemy za pamięć, Wasze zdrowie pite będzie dzisiejszym najtrajdem w ekipie Steelloween'owej a w środę powtórnie z Kumanem i Ivanem. POZDRo-:beer
itr Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 12 osób i dwie włochate bestie, dyskusje świetliste, knucie przed snuciem, pogoda dziś na zapadzie południowym ladna mgły wieczorem, Gory Sowie to dobre miejsce
ishi Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Tylko nie szlajajcie sie tam po ciemku jak juz skonczy sie wam denaturat :]
itr Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 zlot pozlot, home sweet, vizir pieni, ależ nie wiarygodne że dziś nie będzie tego obiadu co wczoraj, dziękuję wszystkim, pozdrawiam, tule i przepraszam, do zobaczenia!
rambolbambol Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Była moc w korbie, byli ludzie cudowni, były dwie włochate bestie, było żarcie z ambrozji, było tyle pozytywnej energii, że NASA mogło by wysłać hipopotama na Księżyc. Było epicko.
porcelanowy Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Powitoł Wielkie dzięki wszystkim za spotkanie. Dobrze przypasować na żywo osoby do nicków Prawie wszystko mi się podobało... Prawie, bo zjazd po ciemku w nasilającym się deszczu z latarką ręczną w trakcie mi się nie podobał. Teraz, w długiej i gorącej kąpieli z litovelem w ręku, uznaję go za jedno z lepszych przeżyć wyjazdu. Single były ciekawe, ale dopiero to pozwoliło naprawdę przetestować mięśnie zwieraczy Ślad z całej trasy sobotniej - 10,5 godzinna wyprawa z czego 5,5 jazdy 66km i niezgorsze przewyższenie https://www.strava.com/activities/752750137 Szacunek dla wyznawców wąskiej kiszki, baranka, niedobiegowanych, a szczególnie jednobiegowych. Prawdą jest, że to głowa jedzie Se tak myślę, że Stalowa Sowa mogłaby spokojnie być drugim spotkaniem stalowców w roku. cześniej w sezonie, gdy pogoda nie jest aż taką ruletką.
woojj Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Wyryp był zajefajny, ludziska jeszcze fajniejsi ;-)) Nocny rajd na lampkach przez przełęcz będzie długo tematem opowieści. No i te epickie wieczory przy czeskich butelkach zakorkowanych a jakże Stalowymi kapslami. Czy można sobie lepiej wyobrazić zastępczy stalowy spontan- chyba nie. Stalowa sowa okazała się strzałem w dziesiątkę. Było noszenie, lepienie, łomot, kamienie, single, dropy, błoto, pot, pchanie, podjeżdżanie , wzdychanie i walka. Zapach stali unosił się w powietrzu nawet Sowa była pod wrażeniem ;-))) Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę. Czekamy na fotorelacje ;-)
Tomek21001 Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Publicznie i na baczność.........Dziękuję(my) za doborowe towarzystwo. Bez wyjątku. Trip syty. Być może odrobinę za mało rąbanki,ale zdecydowanie nie jarski.Być może. Reszta dań wyborna. Zasmażka w niedzielę - pyszna. Miejscami bardziej brakowało tlenu niż nogi,ale udało się dociągnąć - doskonale. Pomimo mgły - nowe horyzonty się przejaśniły. Dziewczyna na singlu......jezus maria.....wielki fosfor.Szacunek. Kto nie był - ten trąba.
thomasz Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Wielkie dzięki za wspólne zlotowanie. Było MEGA! Wróciłem do domu prze szczęśliwy z bananem od ucha do ucha. Była piękna pogoda, złoty las, doborowe towarzystwo, podjazdy, zjazdy, single, mnóstwo stali.. czego chcieć więcej? ;-) No może częstszych takich spotkań ;-) Przepraszam, że nie pożegnałem się osobiście z każdym w schronisku. Byłem pewien, że spotkamy się na Wielkiej Sowie. Tak więc, z tego miejsca, choć wirtualnie, ściskam każdemu grabę i kłaniam się do samej ziemi przed Mariolką, oddając pełen szacun za jazdę na singlu! Pzdr Tomek
rambolbambol Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Jest kilka takich rzeczy, które wyryją się w mojej pamięci, jako w tabliczce kamiennej. Będę wracać do nich, myśląc o tym zlocie: Te bułki od Marka (itr), które wielu uratowały życie w chwilach zwątpienia. Tomek21001 na jedynym aluminiowym rowerze zlotu, jako niezastąpiony przewodnik na szlakach. Jego kabanosy z dzika i kostka czekoladowa. Monika wpędzająca w kompleksy całą resztę zlotu, gdy atakowała podjazdy na jednobiegowym grajku, podczas gdy inni pchali swoje rowery. Końcówka ostatniego single tracka dnia, gdy z Tomaszem (thomasz) na przełajach zastanawialiśmy się, po jakie licho nie wróciliśmy z Yarrem i Moniką. Zupa-gulasz na tarasie domu rodzinnego Tomka (thomasz). Jednoosobowa ekipa ratunkowa z dwoma mikro-bernardynami ratująca tych, co polegli w trasie. Wszyscy walczyli dzielnie i ginęli walcząc. Było kilku takich co dotrwali do końca, szacun. Przeżyłem swój pierwszy prawdziwy downhill w życiu i to na stalowym trekkingu z pełnymi błotnikami i barankiem na oponach 700x35c. Ilość czasu poświęcona na wpychanie roweru pod górkę jest wprost proporcjonalna do frajdy płynącej ze zjazdu z górki. Gatunki czeskiego piwa, które wymagałyby osobnego wątku na forum, aby opisać smak niektórych z nich. Encierro/rodeo w Bielawie. Nalewka śliwkowa z bidonu. Rozmowy z Yarrem, prowadzone na tyle stawki, na tematy spawania ram, życia, pracy, podróży i zabawek związanych z tematyką My Little Pony. Długi zjazd z hopkami poprzez rowy na wodę. To było epickie. Żarcie w naszym schronisku „Pod przełęczą”. Zwłaszcza wędliny i kolacja, która była legendarna. Naprawdę świetna i wyrozumiała obsługa schroniska. Fantastyczne rowery stalowe wszelkiego rodzaju i jeden aluminiowy full, który też był świetny.
ishi Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Jak to ALUMINIOWYM!? Kuźwa miało być koszernie?!
Tomek21001 Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Po dwa litry wody do obu opon na drogę,każdemu kolejka w barze do porzygu i warunkowo dopuszczali na koniec peletonu - czyli było warto.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.