Wojcio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Już go mam. Przyjechałem nim z Centrum Rowerowego. „Letko chodzi”. Bardzo ładnie zrobiony (gładkie spawy, lakier piecowy), Alfine - klasa, siodełko przyjemne, przednia lampka ma ładny rozkład i sporo światła. Na mini bagażniku sakwa trzyma się znakomicie (na zdjęciu jest bagażnik a go nie widać). Błotniki są aluminium, tak tłoczone jak obręcze - z dwiema komorami w profilu, sztywne i mogą przenosić siły. Nie mierzyłem ile jest miejsca na opony, ale na oko niewiele (jutro się lepiej przyjrzę, bo mam wolne 45c). Rama dostosowana do paska. W komplecie nawet fajny klucz dynamometryczny z bitami. Nie mogę się doczekać jazdy do pracy. Wada- kilka razy zaczepiłem piętą o nóżkę Edytowane 3 godziny temu przez Wojcio 1 Cytuj
Greg1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Wojcio Czyli jutro w dziale "Co dziś robiłem rowerowego" napiszesz: zdemontowałem nóżkę 😁 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi