spidelli Napisano 3 Października Napisano 3 Października @RabbitHood generalnie nie używam Stravy, konto mam połączone. Cytuj
kazafaza Napisano Czwartek o 19:11 Napisano Czwartek o 19:11 - Słuchaj, mam takie pytanie, w jaki sposób dbasz o napęd? - Yyyy, no pewnie! Naprawdę lubię typa, dużo robi i ciekawie opowiada ale dba o rower gorzej niż o ogródek zimą. Cytuj
marcin_ostrów Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Ech , skusiłem się na promocję w GT2 . I znowu następny rower do składania .... 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 godzin temu Mod Team Napisano 15 godzin temu Nie przejmuj się, bo nie jesteś sam - ja mając za dużo czasu na L4, też kupiłem, bo cena wydawała się dobra... 1 Cytuj
Wojcio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu A my z żoną, ubraliśmy się w ortaliony, popedałowaliśmy na Centralny i już jesteśmy w hotelu w Bielsku gotowi na górską wycieczkę. W Bielsku pokazaliśmy drogę przez miasto innemu turyście e-MTB, co miał dalej na kwaterę, bo do Szczyrku - nocą przez góry. Pozdrawiamy tego pana. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 godzin temu Mod Team Napisano 14 godzin temu Trzymajmy kciuki, żeby bateria nie padła Cytuj
wr81 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) @marcin_ostrów, @KrissDeValnor Framesety KTMa czy coś bardziej egzotycznego? Mnie też tam pewne tematy kuszą, ale mam 3 rowery "współczesne" (w odróznieniu od "sentymentalnych") i ban od małzonki na dalsze... Do ewentualnej optymalizacji w zakresie ramy może kwalifikowałby sie fitnessohybryda Felt Verza Speed ze względu na ograniczenie w szerokości opon...chwilami chodzą mi po głowie ta X-Strada 10 i budowa w wersji FIT (flatbar) - chociaż może eksperyment z barankiem też by się wydarzył (klamkomanetki z RCZ jakieś się w pudłach chowają).. Edytowane 12 godzin temu przez wr81 Cytuj
marcin_ostrów Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Podstawowy Myroon , ma wyjść budżetowy bike dla bratowej. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 godzin temu Mod Team Napisano 5 godzin temu U mnie HT od Żabojadów - może kiedyś wrzucę zdjęcie nietypowej ramy i dźwigni -klucza z dodatkową funkcją Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi