Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cytat

Kross wypada najlepiej,

Unibike Mission, ma napęd bardziej gravelowy niż MTB, ale bardzo odpowiedni jak na płaskopolskę. 

Dzieki!

A tez to mi sie wydaje nie zle:
https://allegro.pl/oferta/rower-gorski-mtb-stevens-devil-s-trail-29-r-20-purple-passion-recon-gold-17949984638

Jest tyle...trudno wybrac :D 

Przecież 20 godzin wcześniej linkował Ci ktoś ten rower... Odkrywca... Masakra...

Mimo napisania "bez interpunkcji" łatwo się domyślić, że była to odpowiedź na "dwie" wcześniejsze propozycje/odpowiedzi  ...
... Masakra, że szybciej się odpowiada niż czytaniu ze zrozumieniem.

Co do STEVENS Devil´s Trail to nie wiadomo co z nim "nie tak"( ;)😞
- zwroty,
- produkt "drugiego gatunku",
-lub czy to wyprzedaż magazynowa producenta na zwrot kosztów, bo niektóre oferty to 45% wartości ceny katalogowej.

I raczej nie jest to stała oferta i na wiosnę nikt już nie będzie o tym pamiętał, że ten model roweru był w tej cenie. 

Napisano
16 godzin temu, Greg1 napisał:

Przecież 20 godzin wcześniej linkował Ci ktoś ten rower... Odkrywca... Masakra...

No jak ci mowil StaryRider oczywiscie bylo drugi cytat..po prostu nie wiem dlaczego ale nie mi pokazuje opcji cytowac wszystkie wiadomosci.

Np nie moge cytowac ten z StaryRider  😕 

@keltu dziekuje, chyba wybor jest :D  dzieki ciebie ;) 

Napisano

Na pewno. Ja przy swoich 178-179 cm na pewno nie wziąłbym 20 cali. Patrząc na geometrię to bym nawet nie wziął 18-tki ze względu na pokraczną wg mnie geometrię.

20 godzin temu, marco_wloch napisał:

nie wiem dlaczego ale nie mi pokazuje opcji cytowac wszystkie wiadomosci.

Nie ma takiej opcji, bo jest niepotrzebna.

Napisano

Który z nich sprawdzi się najlepiej na krótkich podjazdach (do 1 km) w Trójmieście? 😁Na zjazdach jednak jeżdżę spokojnie.

A wtedy, jaka rama? Na Unibike na moj wzrost wyglada ze mam wybrac 17", na Kross jak na wzrost 17, jak na noga 19..

1 godzinę temu, Greg1 napisał:

A jak taki jest wiele lepsze moze bedzie w gry..a jest?

Napisano

Jak Cię stać to Merida lepsza, ale jak już byś zwiększał budżet do na nowo do przeanalizowania inne modele w nowej "cennie".

Cytat

A wtedy, jaka rama? Na Unibike na moj wzrost wyglada ze mam wybrac 17", na Kross jak na wzrost 17, jak na noga 19..

Jak nie masz własnych preferencji, bież to co zaleca producent, chyba, żebyś był na granicy rozmiarów, ale raczej rozmiar mniejszy - zwrotniejszy, w terenie. 
No i nie jesteś przecież zbudowany z samej "noga", aby głównie tym się sugerować :D